עבור לתוכן

סוכן KGB שערק לארה"ב מספר על טקטיקות הלוחמה הפסיכולוגיות של ברית המועצות

Featured Replies

פורסם

הראיון עצמו הוא משנת 1984, אבל הרלוונטיות שלו היא בעיקר היום - כאשר ניתן לראות שהדברים שהוא מדבר עליהם בהחלט התרחשו.

האיש הזה ערק לארה"ב בשנות ה-70. הראיון פשוט מדהים - מסופר שם על כך שברית המועצות השקיעה את רוב תקציבי המודיעין שלה ב"הטמעת" רעיונות לציבור האמריקאי. סוכני KGB חיפשו אנשים שיכולים לעצב את דעת הקהל האמריקאית - סופרים, בימאים בהוליווד, עיתונאים, והשתמשו בהם כדי לנצח את ארה"ב - לגרום לדימורליזציה, חוסר יציבות, קריסה, ונורמליזציה.

את התוצאות של עבודת סוכני ה-KGB ניתן לראות היום.

פורסם

טקטיקה בסיסית: להשקות את כולם בוודקה

פורסם

לא יודעים אם הוא באמת סוכן kgb כי אם הוא הוא כן הוא כבר היה שוכב בקבר מזמן .

ואם הוא אומר את האמת אז זה מסביר למה אובמא ניבחר .

פורסם

סוכני KGB חיפשו אנשים שיכולים לעצב את דעת הקהל האמריקאית - סופרים, בימאים בהוליווד, עיתונאים, והשתמשו בהם כדי לנצח את ארה"ב - לגרום לדימורליזציה, חוסר יציבות, קריסה, ונורמליזציה.

מיותר לציין שמי שהפסיד בסוף זו ברית המועצות, ולא ארה"ב.

פורסם
  • מחבר

נכון. אבל גם זה הוא מדבר. מה עם תגובה לגבי מה שהוא אומר בסרטון?

פורסם

Is it, Comrade MiniMizer? :hat:

אין לכם מושג עד לאן תוכניות כאלו עלולות להגיע. כמה עמוק הדברים הללו מושרשים בדור שחי באותם שנים.

ברגע שמשהו כזה גדול מתמוטט, עלולה לפרוץ מלחמת העולם הבאה.

מדהים איך כמה דעות ואידיאולוגיות של אנשים בודדים יכולות להשפיע על 6 מיליארד אנשים.

פורסם

תגובה על מה בדיוק? לא הבנתי איך זה קשור למצב היום (רמז: זה לא).

פורסם

כשראיתי את הסירטון - כל הזמן עבר לי שהוא מדבר על התנהגות השמאל הישראלי , על אנשים כמו יואב וכמו הטרול יניב .

הוא די צודק כי הוא מדבר על מבנה נפשי של עם / אומה למרות שאני לא חושב בכלל שדבר כזה אפשרי בארה"ב היא פשוט גדולה מידיי ואגואיסטית . אבל אני יכול להיות בטוח שיש התהוות של תאים שכאלו באוניברסיטאות האמריקאיות , אבל זה יותר בגלל שהרוב של הסטודנטים באים להוציא תואר / לבלות ולא מעניין אותם פעילות פוליטית כבילוי .

פורסם

וואוו עכביש, תהיה בריא. ורק שתדע לך שבלא מעט מקומות הציבור שהכי פעיל פוליטית הוא ציבור סטודנטים.

פורסם

יואב אני אומר לך זה נכון שציבור הסטודנטים פעיל , אי רק לא רוצה שיהיה פעיל נגדי ובעד האוייבים שלי ואת זה הם אינם מבינים , איך להיות הם בלי להיות נגדי .

וערנב זה יותר טוב , כי כך הכותרת מנבאת את העתיד של התרד .

פורסם

they all will be lined against the wall and shot! :smile1:

פורסם

כשראיתי את הסירטון - כל הזמן עבר לי שהוא מדבר על התנהגות השמאל הישראלי , על אנשים כמו יואב וכמו הטרול יניב .

הוא די צודק כי הוא מדבר על מבנה נפשי של עם / אומה למרות שאני לא חושב בכלל שדבר כזה אפשרי בארה"ב היא פשוט גדולה מידיי ואגואיסטית . אבל אני יכול להיות בטוח שיש התהוות של תאים שכאלו באוניברסיטאות האמריקאיות , אבל זה יותר בגלל שהרוב של הסטודנטים באים להוציא תואר / לבלות ולא מעניין אותם פעילות פוליטית כבילוי .

;D ;D ;D זה בדיוק מה שחשבתי, הנה התגובה שכתבתי שניה לפני שקלטתי את התגובה שלך :

המממם לי זה נשמע, כמו ערבים והשמאל הישראלי הקיצוני...

כמו שהבחור אמר, לא משנה כמו הוכחות / עובדות /מסמכים תביאו להם הם לא ישנו את דעתם

עד שהערבים לא יבואו עליהם לבבית הקפה התל אביבי האהוב עליהם ויתנו להם בעיטה בישבן...

[br]פורסם בתאריך: 20.03.2009 בשעה 20:36:07

מזכיר לי את כל יפי הנפש שמפגינים נגדנו בכלל שאנחנו לא הומנים ומה לא ...

בזמן שבמקומות שבהם באמת הם אמורים להפגין לאף אחד מהם אין את הביצים להפגין

כי הם יודעים טוב טוב שיחתכו להם שם את הביצים ויאכילו אותם בהם ::)

פורסם

מה אתה מצפה מסוכן x kgb ,שהוא יגיד שנתנו להם אחרי זה וילה יפה ומכונית קומניסטית ?

פורסם

האמת שסתם רשמתי את זה עם תיקווה קטנה בלב שזה מה שיעשו למצביעי קדימה... :nixweiss:

וכי זה מצלצל משעשע...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים