פורסם 2003 ביולי 2422 שנים שלום לכולם, אני קניתי מעבר פנטיום 4 במהירות 2.8C. עם המעבר הגיע מאוורר של אינטל.שאלתי היא: האם צריך למרוח משחה טרמית על המעבד כשמתקינים את המאוורר או שאפשר פשוט ישר להתקין את המאוורר על המעבד?אני כמעט ולא מתכוון לעשות OC למעבד, אולי רק קצת.תודה מראש
פורסם 2003 ביולי 2422 שנים אתה חייב לשים משחה טרמית לא משנה האוברקלוק.אם אתה עושה אוברקלוק אז כדאי שזאת תהיה משחה טובה
פורסם 2003 ביולי 2422 שנים בכל זאת אתה צריך חומר טרמי שיגשר לך בין המעבד לבסיס הגוף קירור כדיי שהמעלות של המעבד לא יעלו באופן קיצוני אם יש יותר מידיי שטח מת בין הגוף קירור למעבד ובגלל זה חייב משחה טרמית.
פורסם 2003 ביולי 2422 שנים נכון, כדאי לבקש ממי שמכר לך מעט משחה טרמית שזה בא בשקית קטנה אפשר להוריד את החומר הישן עם אלכוהול ולשים המשחה לפי ההוראות שיש במדריכים באתראצלי זה הוריד את הטמפרטורה
פורסם 2003 ביולי 2422 שנים אם הוא לא קנה באחת מחנויות האינטרנט אז ארטיק סיבלר\ננוטרם הוא יקבל ... מה שמקבלים עם המעבד יספיק לפעילות פשוטה עם המחשב.
פורסם 2003 ביולי 2422 שנים שלום לכולם, אני קניתי מעבר פנטיום 4 במהירות 2.8C. עם המעבר הגיע מאוורר של אינטל.שאלתי היא: האם צריך למרוח משחה טרמית על המעבד כשמתקינים את המאוורר או שאפשר פשוט ישר להתקין את המאוורר על המעבד?אני כמעט ולא מתכוון לעשות OC למעבד, אולי רק קצת.תודה מראשזה יכול להישמע דבילי אבל היום מקרים מעולם:את המאורר אתה לא מרכיב ישירות על המעבד.אתה:מורח משחה טרמית על ליבת המעבד.על הליבה אתה מרכיב את ההיט-סינק.על ההיטסינק אתה מרכיב את המאורר.
פורסם 2003 ביולי 2422 שנים זה יכול להישמע דבילי אבל היום מקרים מעולם:את המאורר אתה מרכיב על הלוח אם.אתה מורח משחה טרמית על ליבת המעבד.על הליבה אתה מרכיב את ההיט-סינק.על ההיטסינק אתה מרכיב את המאורר.משהו לא ברור בסדר הפעולות
פורסם 2003 ביולי 2522 שנים מישהו יכול לתת לי לינק לחנות שמוכרת מישחות טרמיות...? (משהו בארץ)עם מחירים ...?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.