עבור לתוכן

נתניהו נכנע לליברמן ויחוקק חוק שיאפשר לקג''ב לקבוע את דמות השלטון בישראל

Featured Replies

פורסם

לכתבה:

http://www.news-israel.net/Article.asp?Code=15092

החוק המדובר יאפשר לבעלי דרכון ישראלי להצביעה לכנסת

בנוסף למה שנאמר בכתבה יש עוד דבר שצריך להוסיף

מכוון שמדובר בהצבעה בחו''ל ובמספר רב מאוד של מצבאים פוטנציאלים יהיה קל מאוד לזייף את הקולות וכל העניין הזה יהפוך למסחר קולות

למה לאותם האנשים צריכה להיות זכות הצבעה? הם הרי לא חיים פה(יותר נכון רובם ירדו מן הארץ) אז למה לתת להם כוח להשפיעה? למה שהם בחרו לגור בחו''ל או ירדו מן הארץ צריכים לקבוע לנו את העתיד?

פורסם

ללא ספק כתבה אובייקטיבית ורצינית... :screwy:

שלא נדבר על זה שנתנו לביבי כח לחוקק חוק לבד כאילו אנחנו גרים בקובה... :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

הכתבה אכן מנוסחת בצורה לא אובקטיבית אבל החוק הוא אמיתי והוא כחלק מההסכם הקואליציוני ומה שהוא כתב וההשלחות של חוק כזה יכולות להיות קשות כמו שרשמתי למה לבן אדם שגר בחו''ל או ירד מהארץ צריכה להיות הכוח לקבוע איך החיים יראו פה?

פורסם

מה זה החוק הוא אמיתי?

נראה לך שזה חוק שמר בנימין נתניהו יכול ככה לחוקק לבד על דעת עצמו?

יש צורה ודרך להעביר חוק בכנסת, וזה לא ע"י החלטה של איש אחד, גם לא של 2, וגם אם הם ביבי וליברמן.

ואני גם מסכים שאין סיבה שמי שלא גר בארץ יצביע, אבל זה עדיין לא הופך את הכתבה הזאת לרצינית.

ואני בטוח שהקג"ב לא מתכוון להשתלט על מערכת השלטון בישראל.. הסר דאגה מלבך.

פורסם

הקג"ב לא קיים מאז התפרקות ברית המועצות, לפני 18 שנה. אני מתקשה להאמין שהוא יצליח לנהל את מדינת ישראל.

פורסם

RLM, אתה יודע מה זה משמעת קואליציונית?

בסופו של דבר, המשמעות של זה היא שכל מפלגות הקואליציה (שבמצב תקין הן הרוב בכנסת) מצביעות בעד הצעות חוק ממשלתיות. ככה שביבי (ובאופן מעשי כל הצעת חוק ממשלתית), יכול להעביר הרבה מאוד חוקים די בקלות.

פורסם
  • מחבר
הקג"ב לא קיים מאז התפרקות ברית המועצות, לפני 18 שנה. אני מתקשה להאמין שהוא יצליח לנהל את מדינת ישראל.

הכוונה לפוטין וללבובה שלו שבמקרה הבעלים של הרבה נפט וגז טבעי

לנהל הוא לא יצליח אבל להשפיעה הוא כן יוכל

פורסם

בארה"ב חיים יותר אנשים עם אזרחות ישראלית מאשר ברוסיה. ההשפעה של ה-CIA לא מדאיגה אותך?

פורסם
  • מחבר

^^^

אותי מדאיגה האפשרות שבן אדם שלא חי בישראל או ירד מהארץ ולא נמצא בשליחות המדינה יהיה האפשרות להצביעה לכנסת זה לא משנה לי אם הוא רוסי, אמריקני, או מארץ אחרת

פורסם

זה משהו אחר.

בכל מקרה, לא רוסיה ולא ארה"ב לא צריכות שום חוק שמאפשר לאזרחי ישראל שגרים בתחומן להצביע לכנסת, כדי להשפיע על מדיניות ממשלת ישראל. הן יכולות לעשות את זה כבר היום. הכתבה הזאת פשוט הזויה.

פורסם

ואנחנו גם לא היחידים עם חוק כזה *שיעול* ארה"ב *שיעול*

פורסם

צריך להכניס סוג חדש של פוביה למילון - ליברמנופוביה.

מצחיק לראות איך אנשים מפחדים מהקג"ב, בזמן שבכנסת שלהם יושבים אנשים שתומכים בארגוני טרור ובמדינות איוב.

פורסם

השוואות לא לעיניין

מי שיש לו תעודת זהות ורשום בפינקס הבוחרים ,יכול להצביע . אני חושב שצריך לעדכן את זה למי שמשלם מיסים בישראל וכו' .

פורסם

מצחיק לראות איך אנשים מפחדים מהקג"ב, בזמן שבכנסת שלהם יושבים אנשים שתומכים בארגוני טרור ובמדינות איוב.

+1

פורסם

חברה גם כך חצי מהמדינה לא מצביעה (פלוס מינוס) לכן להוסיף עוד קולות גם אם לא הכי אוביקטיווים זה לא כל כך רע ,וחוץ מיזה הכתבה באה מאתר שמולאני שמפחד מהיתחזקות הימן הטבעית בזמן זה (בגלל כל עיניין המלחמות וכו ).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים