עבור לתוכן

מסך חדש למחשב-תקציב של 2600 שח

Featured Replies

פורסם

שלום

כנראה אני אקנה ב"ה עוד כמה ימים HD4870 512 מגה

איזה מסך 22" יהיה הכי טוב לכרטיס המסך הזה,ויתן לי תמיד הגדרות הכי גבוהות במשחקים?

בנוסף,מישהו יודע כמה זמן בערך הכרטיס מסך עם המסך יחזיקו לי משחקים על ההגדרות הכי גבוהות?כאילו יכול להיות איזה 5 שנים ככה?

תודה

לילה טוב

פורסם

תגיד אתה רציני?

הכרטיס מסך הזה במקרה הטוב ייתן לך עד שנה וחצי (וגם זה בהגזמה מטורפת) במשחקים על הגדרות גבוהות.

אני משער לעצמי שמסך של 640/480 ייתן לך להרבה שנים לעבוד בהגדרות גבוהות, אבל הרזולוציה הזאת כבר מוגדרת בתור הגדרה לא גבוהה

אין לך טעם לקנות מסכים עם רזולוציית FHD, כי הכרטיס יעשה בעיות בחלק מהמשחקים, ובעתיד במיוחד.

מבחינת מסכים תקרא את הסטיקים, תבין איזה פאנל מעניין אותך ואיזה תקציב אתה מוכן להשקיע ואז תחזור לפה.

פורסם

נא להוסיף תקציב לכותרת.

דיונים בנוגע לכרטיסי מסך = לא פה. בשביל זה יש פורום כרטיס מסך.

פורסם
  • מחבר

אני אקרא את הסטיקים,מה שכן אני רוצה שיהיה פאנל בתצורה של פיליפס כמו שיש במסך VIESONIC של אחי שהוא בגודל 22 אינץ'

אני רוצה מסך 22 אינץ' רגיל לא FHD....

פורסם

נא להוסיף תקציב לכותרת.

פורסם
  • מחבר

תקציב הוסף לכותרת...

פורסם

אני אקרא את הסטיקים' date='מה שכן אני רוצה שיהיה פאנל בתצורה של פיליפס כמו שיש במסך VIESONIC של אחי שהוא בגודל 22 אינץ'

אני רוצה מסך 22 אינץ' רגיל לא FHD....

[/quote']

איך אנחנו אמורים לדעת מה יש לאחיך?

(למרות שרוב הסיכויים שזה TN לפי דעתי)

תביא את הדגם של המסך שלו.

בכל מקרה, בתקציב הזה עדיף לך את ה2209WA של דל, או לחכות לLG החדשים.

אבל אתה צריך להבין, שהכרטיס מסך שלך לא יחזיק כל כך הרבה שנים...

פורסם
  • מחבר

אז מה לעשות?לקנות גם כרטיס מסך?

פורסם

מי שרוצה לשחק בכל משחק חדש בהגדרות הכי גבוהות ובקצב פריימים טוב, חייב להחליף כרטיס מסך כל שנה-שנתיים, אין מה לעשות. מעבר לזה, אני אומר שוב, אין קשר בין כרטיס מסך למסך, ולכן אין פה מקום לדיון הזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים