פורסם 2009 במרץ 1916 שנים התקציב למחשב הוא 2000 שקל (אפשר לחרוג)מטרת המחשב: מחשב משפחה - צריך לכלול אופיס , משחקים פשוטים, בעיקר RAM גבוה (ישחקו במחשב הרבה משחקי רשת למינהם)ציוד הקפי: מסך דק בלבד (עדיף לא יקר -17 אינטש יספיק) - התקציב לא כולל את המסךלפני שנה וחצי קניתי מחשב באייבורי.. עכשיו הוא עשה לי בעיות בכרטיס רשת והאינטרנט לא עובד.. הזמנתי טכנאי שאמר שהמעבדים של אייבורי ובכלל המחשבים שלהם על הפנים ועדיף לקנות משהו טוב.עכשיו, אני נשארתי עם המחשב שיש בו 160 גי'גה דיסק קשיח ועוד 1 ג'יגה ראם זיכרון.יש חנות כלשהי שיכולה לקחת את החלקים האלה ולשים לי אותם במחשב חדש (וככה זה יוזיל לי במחיר) או שלפחות אני יוכל לקבל עליהם זיכוי?לא צריך מערכת הפעלה.תודה רבה לעוזרים
פורסם 2009 במרץ 1916 שנים פרט יותר על אופי המשחקים המתוכננים. (אם תוכל ציין 2-3 שמות למען הנוחות)בתקציב כזה אין אפשרות להכניס כ.מ חזק לכן תאלץ להסתפק בכרטיס OB איכותי ככל האפשר או כ.מ תקציבי.הדבר היחידי שתוכל לעשות בו שימוש מהמחשב הישן הוא ה-HD כנראה מכיוון שכמו שזה נראה הזכרונות ישנים כנ"ל לגבי המארז,ספק,מעבד ולוח.
פורסם 2009 במרץ 2016 שנים מחבר משחקים קמו קאוונטר סטרייק.. ומייפל סטורי וכאלה לא משהו רציניאני צריך מפרט טוב וגם מקום טוב לקנות ממנו. אני יכול לקבל זיכוי על החלקים במחשב?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.