פורסם 2009 במרץ 1916 שנים שלום ! רכשתי היום דיסק קשיח חדש של WD בנפח של 250 ג"ב , חיברתי אותו והמחשב מזהה אותו , איך בעת ההתקנה של WIN XP , זו השגיעה שאני מקבל , אין לי כונן דיסקטים 1.44 , לכן יצרתי דיסק התקנה SLIPSTREAM עם דרייברים של SATA , ועדין אותה השגיאה , פירמטתי את הדיסק בצורה ידנית וגם חילקתי אותו , עדין הבעיה נשארת , אפילו הצלחתי להתקין עליו חלונות 98 ומתות WIN 98 , ניסיתי להתקין XP , ואני מקבל את אותה השגיעה . תודה !
פורסם 2009 במרץ 1916 שנים פשוט לכבות AHCI ניסית?דרך אגב אתה לא חייב פלופי 3.5" כדי להתקין דרייבר, אפשר להשתמש גם בDOK.
פורסם 2009 במרץ 1916 שנים ^ קרה לי את זה בהתקנת WINXP של לפטופ, פשוט ביטלתי דרך הביוס את ה AHCI והכל עבד כמו קסם, שיטה מפגרת אבל ככה זה.
פורסם 2009 במרץ 2016 שנים מחבר האם צריך להגדיר משו מסוים בBIOS , והאם כל BIOS תומך בכך ? , באיזה שלב אני רואה שזה אכן קורה ?תודה !
פורסם 2009 במרץ 2416 שנים מחבר הלוח שלי הוא ASUS P4S800D , אני לא מוצא את האופציה של AHCI , ולא יודע איך לדמות את הדיסק און קי בתור FLOPPY
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.