פורסם 2009 במרץ 1916 שנים לאחרונה זכיתי במערכת קירור למעבד Cooler Master HYPER 212 בהגרלה שהיתה פה באתר (מתנת TMS)לאיזה מארז הוא מתאים? חשבתי על:CoolerMaster CM 690 או ANTEC Three Hundred ATX Mid Tower Gamerאו כל מארז אחר, אני לא עובר את ה 350 שקל למארז, אין משמעות ליופי חיצוני, רק לאיכות טובה (קירור ונוחות)יש לציין שיש לי איזה 4 מאווררים ממחשבים קודמים שאני יכול לשים, זה יוזיל את עלות המארז וזה חשוב לי מאוד.עדיפות למארז עם 4 מקומות לכוננים אופטיים (בא לי להכניס שם כוננים שנשארו לי ממחשבים קודמים... ;D)(דרך אגב היתה לי התלבטות לאיזה פורום להכניס את השאלה,אוברקלוקינג וקירור או מארזים וספקי כח)
פורסם 2009 במרץ 1916 שנים מחבר CM690 יעשה את העבודה מעבר לאיחסון הקירור =]כלומר שבטוח שהקירור למעבד נכנס שם במרווח טוב?
פורסם 2009 במרץ 1916 שנים מחבר כן..כמו כל מארז ATX סטנדרטי.. ;Dאתה בטוח שבכל מארז כזה זה נכנס?אז פשוט ללכת על מארז מאוד זול ולהוסיף את המאווררים שיש לי לקירור טוב?כי פשוט ראיתי איזה מארז ממש זול (100 שקל).
פורסם 2009 במרץ 1916 שנים בדיוק , כי חוץ ממאוררים יש עוד כמה דברים כמו איכות חומרים ורמת רעש .אגב אם יש לך מארז טוב אתה תיצטרך פחות מאוררים לקרר כי יש לו סרקולציה טובה יותר וכי אתה תוכל לסדר את החוטים יותר טוב .
פורסם 2009 במרץ 1916 שנים מחבר טוב אז אני מבין לאחר כל התגובות שהמארז CoolerMaster CM 690 ממש מעולה אבל תגידו יש מקום לארבעה כוננים אופטיים? וגם ראיתי שכתוב משקל 9.8 kg!
פורסם 2009 במרץ 1916 שנים זה לא מארז מקרטון..ויש לך את המפרט המלא כולל מקום לכוננים וכו..באתר החברה..http://www.coolermaster.com/products/product.php?language=en&act=detail&tbcate=17&id=2908תתחדש..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.