פורסם 2003 ביולי 2422 שנים המסך שלי מחובר דרך הספק ורציתי לשאול כמה וואט הוא לוקח? ואם הוא מעיק עליו אז יעזור אם אני יחבר אותו לחשמל ישירות?
פורסם 2003 ביולי 2422 שנים זה לא משנה, זה לא משפיע על הספק, הוא רק מפצל את הכניסה של ה 220V.בסביבות 100W
פורסם 2003 ביולי 2422 שנים אתה שואל את זה בגלל שאחד אמר את זה בתרד של rad9500גם אותי זה הדאיג עד שמישהו ענה לו(מה הוא מנסה לבלבל אותנו?!)
פורסם 2003 ביולי 2422 שנים מחבר כן בגלל זה אני שואל וגם בגלל שיש לי ריסטים ותקיעות של המחשב.בכל מקרה יש למישהו תוכנה שיכולה לבדוק עם הספק עובד בסדר, ומספק מתחים כמו שצריך?
פורסם 2003 ביולי 2422 שנים השאלה האם הלוח שלך תומך בניטור מתחים? בכל מקרה בADIA32 וגם בSANDRA אפשר לראות את המתחים
פורסם 2003 ביולי 2422 שנים לא יודע מה איתכם, אבל נשרפו לי כבר 2 גנ'ריים בזמן שהיה מחובר להם הLG 19", עכשיו אני אם אותו גנרי, והמסך מחוברביציאה ניפרדת ומעל לשנה וחצי המחשב יציב מאוד.סתם רציתי להגיד, כי אולי יש ספקים גנריים שזה גורם להם התחממות (עם הדגש על האולי).בכל מקירה גם כבל של קומקום הוא אותו כבל של המחשב והמסך, אפשר להשתמש בו.
פורסם 2003 ביולי 2422 שנים זה שהספק נשרף לא אומר שזה קשור למסך.המסך מחובר בצורה מקבילית עם הספק ולא לוקח ממנו מתח
פורסם 2003 ביולי 2422 שנים תבדוק איזה הורדות יש ללוח שלך באתר של לידטק בנוסף את יכול להוריד את ADIA מכאן ובCOMPUTER-->SENSOR יהיו המתחים. של הלוח שלך ממליץ לך לבדוק בלינק הראשון
פורסם 2003 ביולי 2522 שנים בכל מקירה גם כבל של קומקום הוא אותו כבל של המחשב והמסך, אפשר להשתמש בו. ואם בא לכם קצת מודינג תמיד אפשר לחתוך את הכבל מתח של המסך ולחבר שם תקע חשמל רגיל, זה עובד בלי בעיות, ככה אני עשיתי (אין לנו כסף לקומוקום )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.