עבור לתוכן

הגיע זמני לקנות PS3...

Featured Replies

פורסם

יכול כן

מומלץ -לא

לך תידע אולי עד שתחסוך כסף גם לLCD נורמלי יורידו את מחיר הPS3

וגם ככה לשחק על CRT זה נוראי היום

• תגובות 42
  • צפיות 4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם
  • מחבר

סבתא שלי מוכנה לקנות לי LCD אז כנראה כל העיסקה תצא לפועל...אני מקווה

פורסם

הסיבה היחידה שבגללה ממש,אבל ממש לא רצוי לך לשחק על CRT היא ממש לא האיכות..אלא העובדה שהיא הורסת את העיניים כמו לטבול אותן בציקלון בי..

פורסם
  • מחבר

תוכל לפרש מה שאמרת?למה שטלוויזיה קטנה תהרוס לי את העיניים בזמן משחק?

פורסם

טלוויזיית CRT הורסת את העיניים בצורה מזוויעה,במיוחד כשהיא קטנה..

בניגוד לכשאתה רואה סרט או סדרה בטלוויזיה הזו,שבמצב הזה אתה מסתכל על המסך כולו ויכול לעשות זאת יחסית ממרחק,במשחק הרבה פעמים תצטרך להתמקד באיזור קטן ומסויים,מה שיגרום לך להתקרב יותר למסך(כדי לראות) וגם לאמץ את העיניים..ותאמין לי,שהתחושה ממש לא נעימה,וגם הורסת תבריאות..

פורסם

טלוויזית CRT קשה על העיניים בעיקר בגלל השיטה שהיא פועלת בהצגת התמונות - ריצודים בניגוד לLCD ופלזמה בהן התמונה היא קבועה.

בעיקר בטלוויזיות זולות ד"א.

ליביו

פורסם

שיטת התצוגה של הCRT,"שפורפרת אור קתודית",היא זו שאחראית להרס העיניים של הרבה מאוד אנשים.

במובן מסויים,להסתכל על מסך CRT זה כמו להסתכל היישר לתוך פנס מסנוור(רק שהסנוור מגיע מרמות אור שאנחנו לא מסוגלים לקלוט,ועם זאת זה עדיין הורס את העיניים בטירוף)

שיחקתי בפלייסטיישן שנה על מסך כזה וממש הרגשתי איך הראיה של נפגמת עוד ועוד..מפחיד העניין הזה

פורסם
  • מחבר

וכמה עולה היום טלוויזית LCD נורמאלית?

פורסם

שיטת התצוגה של הCRT,"שפורפרת אור קתודית",היא זו שאחראית להרס העיניים של הרבה מאוד אנשים.

במובן מסויים,להסתכל על מסך CRT זה כמו להסתכל היישר לתוך פנס מסנוור(רק שהסנוור מגיע מרמות אור שאנחנו לא מסוגלים לקלוט,ועם זאת זה עדיין הורס את העיניים בטירוף)

שיחקתי בפלייסטיישן שנה על מסך כזה וממש הרגשתי איך הראיה של נפגמת עוד ועוד..מפחיד העניין הזה

יש ויש אני חושב שאתה מכליל את כל הטכנולוגיה בגלל טלוויזיות גנריות או דגמים דרג ז שנימכרו פעם בכמויות

מבחינת הטכנולוגיה עצמה אל תשכח שהטכנולוגיה הייתה קימת גם במסכי מחשב ושם לא היו בעיות כאלו אם הגדרתה על 85

והאפשרויות התאורטיות לאיכות תמונה בטכנולוגיה מאוד גבוהות

אבל יש בעיות אחרות שמנעו מהטכנולוגיה להמשיך

בעיות כמו מקום פיזי \עלות יצור \עלות תובלה ואכסון ועוד של הדגמים היוקרתים גרמו לטכנולוגיה ליתפוגג לטובת הLCD והפלזמה שבהתחלת הדרך היו גרועים אבל דקים ואופנתיים

פורסם
  • מחבר

בכמה אני יכול לקנות היום טלוויזית LCD נורמאלית?

ובתקציב של 2600 שח אני אוכל לקנות גם טלוויזיה וגם PS3?

פורסם

2600 שקל לPS3 וLCD?

פורסם
  • מחבר

אז כמה אני צריך בשביל שני הדברים גם יחד?

פורסם

איזה גודל LCD אתה רוצה ובכמה אתה תקנה את הPS3?

פורסם
  • מחבר

בין 27 ל32 אינץ',PS3 בכמה אפשר למצוא הכי זול היום חבילה עם שני משחקים?2800?

פורסם

אתה מודע לכך שרק טלויזיה נורמלית בגודל 32 אינץ' עולה בערך 2500-3500...

יותר זול כבר לקנות 24' למחשב ב1500 ולשדרג עוד רכיבים ישנים במחשב אם צריך. ואם אתה ממש רוצה לשחק כמו בסוני קנה שלט של סוני למחשב באיזה 180 שקל...

זול זה לא יהיה... תיצא גם בהנחה שכל משחק שתקנה יעלה לך הרבה ושאין לך בדיוק אפשרות להוריד משחקים לסוני...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים