פורסם 2009 במרץ 1816 שנים שלום!יש לי מערכת HTPC שלא מספיק חזקה לדרישות שלי, אני רוצה לשדרג את המערכת בלוח אם איכותי שמותאם כמה שיותר למערכות HTPC אני מחפש כבר ימים ברשת ולא מוצא.כרגע יש לי לוח אם של : GIGABYTE GA-M78SM-S2Hמעבד מסוג : AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 6000+מארז של antec http://www.antec.com/Believe_it/product.php?id=MzI=כרטיס טלויזיה של :Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE-Kit for use with Windows Media Center Editionוכרטיס קול של : M-Audio Revolution 5.1כמובן שבנוסף יש לי 2GB RAM ו 10000 GB זכרוןהמערכת לא מספיק חזקה למדיה שאני מציג בפני הלקוחות שלי.אני מחפש לוח אם כמה שיותר חזק ואיכותי, בגלל שיש לי כרטיס קול אז ממש לא איכפת לי מאיכות כרטיס הקול שיש ללוח האם.חשוב לי שללוח יהיה יותר מ 2 יציאות של PCI ושהוא יהיה כמה שיותר מותאם ל HTPC בבקשה!אם יש לכם המלצות או קישורים לאתרים באנגלית שנותנים ביקורות איכותיות בנושא זה, אני אשמח לקבל.תודה והמשך יום נאים!
פורסם 2009 במרץ 1916 שנים מחבר איזה סוג של RAM ושם חברה נחשבים לטובים ביותר בבקשה ? בשביל לוח האם שלי ? האם הכרטיס הזה יהיה טוב למחשב שלי בבקשה ? http://zap.co.il/model.aspx?modelid=717115
פורסם 2009 במרץ 1916 שנים כמה ראם יש לך? איזה תוכן אתה מציג? איפה בעצם הבעיה? נגמר הראם? הסרט זז קטוע?ובעיניין הראם, אתה צריך זכרון במהירות 800, לא משנה החברה לך על הזול ביותר (פחות מ150 שקל ל2 ג'יגה)
פורסם 2009 במרץ 1916 שנים מחבר כמה ראם יש לך? איזה תוכן אתה מציג? איפה בעצם הבעיה? נגמר הראם? הסרט זז קטוע?ובעיניין הראם, אתה צריך זכרון במהירות 800, לא משנה החברה לך על הזול ביותר (פחות מ150 שקל ל2 ג'יגה)יש לי 2 GB RAMהבעיה היא שבסרטים ברזולוציה גבוהה הסרט כן "זז קטוע" ה VISTA לא זז מהר מספיק
פורסם 2009 במרץ 1916 שנים אתה לא צריך לשדרג שום דבר, תמחק את המקודדים שלך ותתקין את הגרסה האחרונה של K-Lite Mega מהאתר codecguide.com
פורסם 2009 במרץ 1916 שנים מחבר אתה לא צריך לשדרג שום דבר, תמחק את המקודדים שלך ותתקין את הגרסה האחרונה של K-Lite Mega מהאתר codecguide.com כבר עשיתי זאת! לכן אני רוצה לשדרג את ה RAM אני חייב לעבוד עם VISTA ואני רוצה שהיא תעבוד כמה שיותר מהר. אתם רוצים לומר לי שעם הכרטיס הזה הביצועים לא יהיו טובים יותר ?
פורסם 2009 במרץ 1916 שנים 2 ג'יגה זה די והותר בשביל לנגן דברים בויסטה, אתה רואה שנגמר לך הראם באמת?בשבילך לא יהיה הבדל בין אף אחד מהדגמים, לך על הזול ביותר (פחות מ150 שקל), אבל אני בספק שפה הבעיה.
פורסם 2009 במרץ 2016 שנים כבר עשיתי זאת!ממה שאתה אומר אני מסיק ש..אתה הסרת את כל המקודדים שהיו לך.הורדת והתקנת K-Lite בגרסאת Mega הכי חדשה מהאתר codecguide.comזה נכון? נשמע לי הזוי, מערכות חלשות משמעותית משלך מסוגלות להריץ תוכן 1080p חלק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.