פורסם 2003 ביולי 2522 שנים ותקטין את התמונות...(אני מבין את ההתלהבות אבל) זה פשוט מבאס ת'תחת לגלול כל תמונה גם לצדדים! (מילא למעלה למטה, אבל לצד?!)ככה אי אפשר להנות מהתמונה כולה. זה פשוט לא נוח. לאף אחד.לגבי האיבזור, סחטיין.אהבתי.
פורסם 2003 ביולי 2522 שנים סקורפ, לפי התמונות, אני רק יכול לדמיין את ההתנהגות שלך שם... משתתף בצערו של רן... אני מקווה שההורים שלו לא ראו עם איזה דברים הוא מסתובב לפעמים (אתה)...אגב רן, כמה ליטרים של ריר עקרבים היית צריך לנקות אח"כ?
פורסם 2003 ביולי 2522 שנים איך לא אמרו לי שבאים לרן?!!? שגיא!!!! אני יזכור לך את זה...אני גר 5 דקות הליכה ממנו... כמה לא הוגן....
פורסם 2003 ביולי 2522 שנים יש פה הלם !!!!!!(בחדר שלי)שאלה קטנה :מה הגודל של המסך של סיליקון גרפיקס ?? כמה הוא עולה??
פורסם 2003 ביולי 2522 שנים זה 19' אם אני זוכר נכון, אבל חרא של מסך. עבדתי איתו באחת ממסיבות הרשת קצת, מגעיל מאוד.
פורסם 2003 ביולי 2522 שנים הוא 17" רחב ואי אפשר לקנות אותו יותר (אולי EBAY), הוא ענתיקה ופסק מייצור. קנינו מחשב חדש למשרד של אבא שלי עם Hyundai Q17 שאני אוסף בקרוב.. נבדוק אותו.. אם יהיה יותר מוצלח נשאיר אותו פה אולי ונעשה החלפות..
פורסם 2003 ביולי 2522 שנים מחבר מישה- מכות.לא לרן אין חדר פנוי (בדקתי כבר)וההורים שלו היו ביחידת דיור העליונה בעוד שאנחנו היינו בתחתונה...ואם אחד המנהלים יוכל להקטין את התמונות זה יהיה נחמד (שכחתי איך עושים את זה..... :-\)
פורסם 2003 ביולי 2522 שנים בעוד אתם עדיין מתווכחים על תצורת השמת התמונות בת'ראד, אני משוכנע שכבר למרבית ממשתמשי הפורום התמונות מוחזקות ב"קאש", אז חאלס.
פורסם 2003 ביולי 2522 שנים בעוד אתם עדיין מתווכחים על תצורת השמת התמונות בת'ראד, אני משוכנע שכבר למרבית ממשתמשי הפורום התמונות מוחזקות ב"קאש", אז חאלס. מעניין אם רן זוכר את הפעם ההיא כשQ3A ניסה לעלות ב1600X1200 על מסך הSG... (רמז: PCPRO...)
פורסם 2003 ביולי 2522 שנים FKl0ster... אני מזהיר אותך מראש, ההשלכות של ביקור העקרב בביתך עלולות להיות הרסניות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.