עבור לתוכן

האם אפשר לחבר ללוח בעל תושבת של כרטיס מסך pci-e, כרטיס שהוא agp?

Featured Replies

פורסם

שלום

יש לי שאלה קטנה.

האם אפשר לחבר ללוח בעל תושבת של כרטיס מסך pci-e, כרטיס שהוא agp?

תודה

פורסם

מן הסתם, לא. אין מתאמים לדברים כאלה, אם לזה התכוונת.

פורסם
  • מחבר

אז איך לכל הרוחות, חבר שלי אמר לי שהוא חיבר את הכרטיס מסך- nvidia 5200 fx שזה agp בלוח אם שלו שהוא pci-e.

הוא אמר לי שהוא חיבר את הכרטיס agp בסלוטים למטה.

איך הדבר אפשרי? מה הוא חיבר אותו לסלוט ה pci?

אני לא מבין את זה.

פורסם

יש לוחות שיש להם גם AGP וגם PCIX היה לי אחד כזה של ASROCK...

פורסם

כרטיס AGP ניתן פיזית להכניס לסלוט AGP בלבד. כנ"ל לגבי PCIE. מה שכן, לכרטיס הנ"ל הייתה גם גרסת PCI. לא PCIE, אלא PCI. חריץ שכזה תמצא בכל לוח, גם לוחות ישנים וגם לוחות חדשים. אתה באמת בטוח שהכרטיס שאתה מדבר עליו הוא AGP, או שסתם החלטת שבגלל שהוא לא PCIE הוא חייב להיות AGP...?

פורסם
  • מחבר

nvidia 5200 fx זהו כרטיס agp. ואני בטוח שהוא זה.

ובאמת נראה לי שיש לו לוח של ASROCK. באמת אפשר לעשות כזה דבר בלוח הזה? חידשת לי...

פורסם

אני יודע בוודאות שהיו לוחות לפני כמה שנים שבאו גם עם AGP וגם PCI express.

כיום יש לך אפילו לוח שמגיע עם חריצים לDDR2 וגם לDDR3 של MSI אם אני לא טועה..

פורסם

אני יודע בוודאות שהיו לוחות לפני כמה שנים שבאו גם עם AGP וגם PCI express.

כיום יש לך אפילו לוח שמגיע עם חריצים לDDR2 וגם לDDR3 של MSI אם אני לא טועה..

יש גם של ג'יגהבייט ..

ייתכן שהוא חיבר אותו בחריץ של AGP שהגיע על הלוח יחד עם PCI-E מכיוון שהמעבר לטכנולוגיה של PCI-E לקחה מעט זמן.

פורסם

-

פורסם

שזה דיי טיפשי

פורסם

-

פורסם

מתאם בין סלוט PCI-X לסלוט AGP יש.

מתאם בין סלוט PCI לסלוט AGP יש.

מתאם בין AGP לPCI-X אין כמו שאין מתאם בין SOCET 478 לסוקט 775 (גם אם יש הוא כלל לא משתלם)

הסיבה לכך היא פשוטה מאוד, לPCI-X ערוץ העברת מידע מהיר יותר משיש לAGP לכן לא תוכל להנות ממקסימום ביצועים עם מתאם AGP TO PCI-X. ערוץ הPCI-X יעבוד בערוץ של גג 8X. לשם השוואה כרטיסי מסך עובדים בערוץ 16X וכרטיסי הדור החדש עובדים בערוץ תאורטי של 32X.

מתאמים של PCI-X TOAGP קיימים ועולים בסביבות ה100-150 ש"ח מה שעושה אותם כלל לא משתלמים. כשהיה לי סלרון היה לי לוח אם של ABIT בו היה חריץ AGP 8X לכרטיס מסך, חריץ PCI-EX, חריץ AGP רגיל וחריץ PCI. כרטיס מסך AGP היה יכול להכנס בסלוט הלא גראפי אבל הוא היה יושב שם על קצה השערה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים