עבור לתוכן

איזה מאוורר (80 120 וכו') הכי שקט ?

Featured Replies

פורסם

אני איפשהו קראתי (נדמה לי שכאן) ש ל Enermax , המאווררים שלהם באיזור ה 8-14Db, יש משהו שקט יותר ?

זה בכלל אפשרי ? (ולא אני לא מתכוון לקירור פסיבי כלשהו אך ורק למאווררים)

פורסם

המאווררים של Noctua נחשבים למאווררים השקטים ביותר בשוק (כמובן דגמים מסויימים). אבל זה לא אומר שבהכרח אתה תבחין ברעש של מאווררים פחות שקטים.

תוכל לפרט על החומרה שבמחשב שלך (קירור שמותקן על המעבד, דגם מדוייק של הכרטיס מסך וספק הכח)? על מנת למנוע מצב של רכישת מאווררים שקטים בעוד ששאר רכיבי המערכת עושים שימוש במאווררים רועשים.

פורסם
  • מחבר

אני מתכנן מחשב וכרגע עורך את הרשימת קניות.

המאווררים היחידים שיהיו הם אלו של ה Antec 1200, אלו של הרדיאטורים,ספק כוח,והרעש של המשאבה של DD , אני עדיין לא יודע אם אוכל להחליף את המאררים של המארז(כי אין לי,עדיין, הכירות אינטימית עם המארז הזה :) ), אבל אלו שיהיו בחוץ עדיף שיהיו הכי שקטים שאפשר (כך אני חושב).

ולמה ל.... הצבע של המאווררים שלהם חום ?

פורסם

באופן כללי ככל שתקח מאוורר גדול יותר, כך הוא יהיה שקט יותר (כי הם מחוברים ל12V). כמובן שתוכל לעשות MOD 7V.

בנוסף אני ממליץ לך לרכוש מאוורר ג'נרי של 120 ולשים בו שמן מכונות תפירה. אם הוא יהיה לך רועש מידי אז תרכוש משהו יקר יותר. אני מאוד מרוצה מהג'נריים. אצלי, לאחר שימונם בשמן מכונות תפירה, הם מאוד מאוד מאוד שקטים.

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

כן ראיתי את ההצעה שלך לשמן מכונת תפירה, למה לא שמן אחר ???

אתה לא חייב להגיב ;D

פורסם

"לא חייב להגיד" ???

בפני ששמן למכונות תפירה לא מתאדה מהר, הוא דק מאוד ויכול להכנס לכל המכלולים שישנם במכונות התפירה.

WD40 למשל לא מתאים כאן(למרות הדעה שהוא מתאים...).

השמן למכונות התפירה מתאים מאוד למיסבים ולמכלולים הנעים במהירות גבוהה.

פורסם
  • מחבר

wow

לא האמנתי שיש לזה תשובה כלכך מנומקת.

פורסם

בשמחה.

:xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים