עבור לתוכן

קניתי 2 מסכים היום "22 ו24" ויש לי בעיה.

Featured Replies

פורסם

מסך 1 קניתי את הסמסונג 2243 EWX. שבעיקרון אין לי בעיה איתו אלא יש לי שאלה, יש לי כרטיס GF 7900GS, האם הוא תומך בWIDE של המסך?

במסך השני הבעיה גדולה יותר מכיוון שסך הכול אני רואה טוב בEWX.

קניתי את המסך:

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2814

כרטיס המסך שאמור לעבוד עם המסך הנ"ל הוא GF 6600.

רואים את הטקסט על המסך בצורה ברורה רק כאשר רזולציית המסך היא על מקסימום 1920X1080, בכול רזולוציה אחרת לא רואים טוב.

אני לא מעוניין לעבוד ברזולוציה המקסימלית כי זה ממש לא נוח.

אני די עובד עצות, כי לפי מיטב הבנתי כנראה הכרטיס מסך שלי לא מספיק למסך הזה.

העצוב שלא רציתי לקנות בכלל את המסך הזה אלא מסך אחר, ולאחר התעקשות מצד המוכר שהמסך iiYAMA דגם 2407HDSB2, יהיה לי הרבה יותר

טוב לעבודה גרפית החלטתי לקחת אותו.

אם הייתי יודע בוודאות שהכרטיס מסך שלי לא מתאים לא הייתי רוכש את המסך הזה.

אז עכשיו אני תקוע, אני יכול ללכת פשוט ולקנות איזה כרטיס מסך זול על מנת לעבוד עם המסך שזה גם ככה יקר לי אחרי החריקה התקציבית למסך הזה...

או שפשוט אני הולך וזורק להם את המסך הזה בחנות ודורש מסך אחר שתעזרו לבחור.

אני ממש מודה לכול מי שיכול לעזור.

פורסם

מסך 1 קניתי את הסמסונג 2243 EWX. שבעיקרון אין לי בעיה איתו אלא יש לי שאלה, יש לי כרטיס GF 7900GS, האם הוא תומך בWIDE של המסך?

כן.

רואים את הטקסט על המסך בצורה ברורה רק כאשר רזולציית המסך היא על מקסימום 1920X1080, בכול רזולוציה אחרת לא רואים טוב.

אני לא מעוניין לעבוד ברזולוציה המקסימלית כי זה ממש לא נוח.

ככה זה בכל מסך LCD וזה לא קשור לכרטיס המסך בכלל. אתה יכול לעבוד ברזולוציה המקסימלית ולהגדיל פונטים/DPI, כדי שהטקסט יהיה גדול יותר.

אם בשום מצב אתה לא מצליח להסתגל, אין לך ברירה מעבר ללנסות להחזיר את המסך ולבקש להחליפו. לדרוש אתה לא יכול, כי המסך שלך לא פגום ולא רימו אותך בשום צורה, כך שאף אחד לא חייב לך כלום בסופו של דבר.

פורסם
  • מחבר

לא סתם אני תמיד בודק כאן וסומך עליכם בצורה קרובה לעיוורת. (ה"קרובה" זה סתם כי אני פרנואיד :x)

בכול אופן אתה פשוט תותח ברמות על, להגדיל את הDPI פשוט עשה את זה. :xyxthumbs:

לגבי כול שאלות תאימות כרטיסי המסך שלי, גם אני חשבתי שאין קשר אבל... דיברתי עם איש המעבדה שלהם

לפני שהחלטתי לשגע אותכם. מכיוון שאני לא שולט בנושאים האלה, אז הוא הסביר לי נחרצות שאני לא אוכל לראות

ולנצל את הרזולציה הרחבה של המסכים אם לא אקנה כרטיסי מסך GF מסדרה 8 ומעלה....

בטענה שהכרטיסים שלי מיושנים מידי לפורמט הזה.

והבעיה שלי הייתה בסך הכול שלא רואים חלק את הטקסטים.

לגבי "להחזיר את המסך ולבקש להחליפו. לדרוש אתה לא יכול"...כאן ידידי היקר יש לך טעות.

תמיד מחליפים לי או מחזירים את כספי כשמתעוררת בעיה או גם כשלא.

כי אם אני מרגיש שמרמים אותי אני פשוט לא זז מהמקום עד לתיקון העוול שנגרם לי.

הם רימו אותי בכמה פרמטרים:

1. רציתי מסך 22" והם מכרו לי 24" בטענה שהוא עדיף לי מבחינה גראפית, על אף שיש להם (בדיעבד גיליתי מהתמיכה)

את אותו המסך גם ב22". הוא פשוט לא ציין את זה כי לא היה להם במלאי ולי אישית לא היה איכפת לחכות. פשוט האמנתי לו.

וזה גרם לי להוצאה מיותרת של כ300שח לפחות.

2. אנשי המעבדה שלהם שדיברתי איתם 3 פעמים לא ידעו להגיד לי את מה שאתה רשמת לי ופשוט הסבירו לי את הרשום מעלה לגבי

התיישנות כרטיסי המסך שלי. זה כבר גובל לא בטיפשות שלהם או כול סיבה שלא תבחר, אלא ברמה כזו שכבר התכוונתי

ללכת אליהם ולרכוש כרטיס מסך אחד לפחות בכ300שח לפחות(GF 9500) מחוסר ברירה.

3. גם שם הייתה לי עוד תקרית שלא ציינתי מכיוון שזה לא היה רלוונטי. רציתי לקנות את הדגם BW 2243 עם המעמד המיוחד של

סמסונג שהומלץ כאן. מכיוון שלא היה להם, אמרתי להם לא חשוב תביאו לי את הEWX. הם אמרו לי קח את ה2233 BW שהוא טוב

יותר ובדיוק כמו ה2243. בתוספת של 100שח לא היה איכפת לי והסכמתי.

אני כמובן דרשתי לפתוח את המסכים שם ולבדוק אותם(מומלץ לכולם לעשות את זה תמיד!),

נתקלתי בפרצופים חמוצים + חוסר שיתוף פעולה מוחצן ולא נעים בעליל.

כמובן שהדגם 2233 היה ללא המעמד המיועד כפי שיש בדגם 2243,

וזה כמובן לאחר שממש הכרחתי אותו להרכיב את המעמד.

זה היה מיני מאבק בילתי נסבל שהלקוחות האחרים לא הבינו למה אף אחד לא רוצה לשתף פעולה איתי,

בסך הכול רציתי לבדוק שכול החלקים שם והמסך עובד.

כמובן שדרשתי שם להחליף את המסך לEWX כי המסך שמכרו לי הוא לא היה לפי הדרישה שלי.

מכאן כבר התעכבתי שם לחינם עוד כ40 דקות ללא כול סיבה נראית לעין,

אבל זה לא הפריע לי כמו כול הדברים האחרים.

אה, אם לא ציינתי זאת... הסיפור התרחש באייבורי.

בכול אופן, שוב תודה לכם על העזרה הנפלאה שאתם מעניקים כאן.

פורסם

בדקת מי נותן לך את האחריות על המסכים האלה בכלל?

ואם תוסיף את המילה IVORY לכותרת, תחסוך לכולנו את הקריאה הזאת...

מה שצפוי צפוי, ומי שמקשיב למוכרים בחנות הזאת יסבלו, ומי שבכלל מתקשר לתמיכה הטכנית שלהם, יסבול עוד יותר והחור בכיס יגדל.

חלק גדול מהכרטיסי מסך הישנים יכולים לעבוד בקלות ברזולוציה הזאת, כמובן שאם תרצה לשחק או לעשות משהו שמצריך עבודה רצינית מהכרטיס הגרפי, אז אכלת אותה, אבל חוץ מזה אין לך מה לדאוג.

ושמעת פעם על הביטוי, תשלם עכשיו בזול, תשלם אחר כך ביוקר? (בהצלחה)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים