עבור לתוכן

מחשפ מחשב נייד עד 3000 למטרות לימודים, שיהיה קל ומהיר

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש מחשב נייד למטרות לימודים ומידי פעם סרטים רגילים (לא HD), חשוב שיהיה קל ובעל מקלדת נוחה.

אני מחפש מחשב יחסית מהיר (אני מניח שזה פונקציה של זיכרון גדול לא?) לא בהכרח חזק (אני לא מתכוון להפעיל עליו משחקים כלל).

אין חשיבות לHDD גדול.

שיהיה לו WIFI ועדיפות לBT.

יש משהו מומלץ (עדיף שיעלה כמה שפחות. 3000 זה ממש גג).

תודה מראש על הסבלנות.

פורסם

3000 ש"ח הוא תקציב נמוך למדי. בתקציב זה אי-אפשר לקבל מחשב שהוא גם קל וגם מהיר.

אפשר לקבל מחשב קל (netbook במשקל עד קילו וחצי, עם מסך 10-11").

אפשר לקבל מחשב מהיר (Core 2 Duo, זיכרון 2GB וכו'). אבל הוא יהיה עם מסך 15.4" ומשקל שנושק ל-3 קילו.

עם הרבה מזל אפשר למצוא מחשבים קטנים יותר. למשל כרגע יש איזה דגם 12" של MSI, עם מעבד ליבה כפולה, שחנות מסוימת מצהירה כי היא מוכרת אותו ב-3K (לרוב הוא נמכר ב-4K ומעלה):

http://www.pc-4u.co.il/product.asp?productid=1219

פורסם
  • מחבר

אוקי. תודה על התגובה.

מסך של 10-11' הוא קטן מידי (במיוחד לאור העובדה שאני הולך להשתמש בו לכתוב עבודות),

בוא נניח רגע את התקציב בצד ונאמר שאני מחפש מחשב לפי הקריטריונים שרשמתי והכי זול שניתן.

מה מומלץ?

אגב איך זה?

http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-a860-t5470.htm נאמר שאני משדרג לו את הזיכרון ל4ג'יגה + ויסטה יוצא +-3000.

פורסם

איך בדיוק המחשב הזה עומד בקריטריונים שהגדרת? זה מחשב של 15.6" והוא בטח לא קל.

אולי כדאי שתגדיר מה זה "קל" לטעמך.

פורסם
  • מחבר

הוא 2.6 KG זה לא כל כך נורא נראה לי.

היום יש לי איזה HP (שנדפק לו הHDD ובגלל זה אני חושב אולי לא לתקן ולקנות חדש) והוא ממש כבד יחסית. נראה לי בסביבות 3.5 +-.

להבדיל היה לי בעבודה הקודמת את הIBM T40 אני חושב, והוא היה יחסית קל.

אז נראה לי בין 3-2 קילו נחשב יחסית קל. אגב זה גם לא ממש קריטי. ז"א אני מעדיף קל אבל עם הביצועים של מחשב יחסית כבד עדיפים בהרבה והוא גם יותר זול ממחשב "קל" אז אני אלך על כבד יותר.

לגבי המסך: אני מעדיף בסביבות ה14 אינץ'.

הנה שאלה כללית: מה המחשב העדיף/שכיח עד 3000 ש"ח לסטודנטים. (מה שנקרא הכי טוב ש3000 ש"ח יכולים לקנות)

פורסם

ה-A840 יתאים יותר, הוא ב-14.1", 3000 ש"ח, עם מסך מט ועם שלוש שנות אחריות.

פורסם
  • מחבר

שאלה לי,

היות והA840 חאלה לי בסביבות ה3400 ש"ח (כולל וינדוס + 4 ג'יגה זיכרון).

האם יש מחשב אחר מומלץ עד עלות של 3000 ש"ח בלי להתייחס למשקל שלו (אני מעדיף להתפשר על המשקל בשביל לחסוך בעלויות)

ז"א מחשב יחסית מהיר (זיכרון גדול משהו כמו 4 ג'יגה), מסך 14.1 (לא אכפת לי שיהיה מבריק או מט), ולא אכפת לי גודל הHDD.

מה הייתם ממליצים לי?

או שבעצם עדיף להעלות ל3400 ש"ח כי הA840 ממש טוב יחסית לאחרים (האם זה הכי טוב ש3400 ש"ח יכולים לקנות?)[br]פורסם בתאריך: 19.03.2009 בשעה 15:08:34

חברים איך המחשב הזה

http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1HCR410225

נחשב טוב יותר מהA840 או אותה הרמה? (בהתחשב בעובדה שאת שניהם אני אשדרג ל 4ג'יגה זיכרון)

פורסם

בין ה-A840 ל-R410 הייתי בהחלט הולכת על ה- A840 כי יש לו אחריות יותר ארוכה ומסך מט. מצד שני, אם אתה מתכנן לקנות גם Windows ומסך לא משנה לך אז ה-R410 יתן לך תמורה טובה שכן הוא כולל מערכת הפעלה ושנתיים אחריות. יש לו גם יציאת HDMI, אם זה רלוונטי לצרכים שלך.

אגב, בנושא השדרוג ל-4gb זכרון. ברר באיזו קונפיגורציה מגיע הנייד כי זה לא בהכרח משתלם לשדרג דרך המוכר.

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה.

לגבי הקונפיגורציה זו בדיוק:

http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1HCR410225#shidrug

העלות של שידרוג ל4 גי'גה זו תוספת של 290 ש"ח. ניתן לקנות את זה "בחוץ" (לא דרך המוכר) ביותר זול? ולהרכיב לבד בבית?

אגב זה יוצא בדיוק אותו המחיר הLG + הגדלת זיכרון + משלוח 3433

והA840 גם יוצא ככה. אז אין חיסכון.

מצד שני את הLG ניתן לקנות ב36 תשלומים לעומת 5 את הDELL. ותשלומים משחק פה עניין רציני.

מממ... אני בדילמה.

פורסם

אפשר, אבל ההבדל במקרה הזה יהיה קטן. סטיק של 2gb עולה בערך 120-150 ש"ח.

למה אתה מתעקש להגדיל ל-4g זכרון אם אתה כלכך לחוץ במחיר? תשאר עם 2gb ומקסימום תוסיף עוד אם ממש תצטרך. או שתעבור ל-3gb בחצי מהעלות של 4gb.

פורסם
  • מחבר

אני "מתעקש" על 4 כי ראיתי איך ויסטה רצה על 2. לאט... ממש לאט...

פורסם

אני לא מסכימה, להתרשמותי ויסטה רצה בסדר גמור על 2gb ובטח שעל 3gb (והרי אפילו אם תקנה 4gb לא תנצל 4gb מלאים על מערכת של 32bit) בכל מקרה, כמו שאמרתי, זה דבר שאפשר לשדרג בקלות בכל רגע נתון אם תחליט שאתה זקוק לעוד זכרון. שיקול שלך.

פורסם
  • מחבר

באסה.

מתברר שבכדי "לזכות במכרז" ב36 תשלומים אני צריך לתת הצעה גבוהה (יותר מ3200) ובכלל בזאפ המחשב הזה עולה 3800 +-.

אי אפשר למצוא מחשב איכותי ב3000+- (ושיהיה ניתן לקנות אותו בתשלומים)?

פורסם

טוב שלא ביקשת לקנות מכונית פרארי ב-20,000 שקל וב-300 תשלומים. ::)

פורסם
  • מחבר

מה אני יעשה... אנ סטודנט עני... :-\

ובכל זאת יש איזו המלצה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים