עבור לתוכן

יש הבדלים בביצועים בין שני כרטיסי 4870 1G כלומר cf לעומת 4870x2?

Featured Replies

פורסם

יש לי פשוט כבר את ה hd 4870 1G אני חושב בשלב יותר מאוחר כאשר תהיי לי נגיד בעיה להריץ משחקים בגרפיקה הכי גבוהה אז לקנות כרטיס נוסף של 4870 1G ולחבר אותם במקביל , האם זה בעצם נותן את אותו האפקט ברמת הביצועים של הכרטיס 4870x2 המובנה ?

פורסם

כעיקרון הביצועים אמורים להיות פחות או יותר זהים (פריים לפה או פריים לשם), אבל מכיוון שלוח האם שלך מאפשר CF חלקי בלבד, של x8/x8, הביצועים של HD4870x2 בודד יהיו עדיפים.

פורסם
  • מחבר

וואלה איזה באסה נתקעתי עם הלוח אם הזה ...

מה זה חלקי בלבד באחוזים +- לעמות ה 4870x2?

פורסם

אתה תרגיש הבדל מהותי רק ברזולוציות גבוהות, אם יש לך מסך 22/24 אז תישאר עם הכרטיס שיש לך עכשיו וכשיצא דור חדש תקנה לכרטיס מתקדם יותר ואת הישן תימכור. הדרך הכי משתלמת מה גם שלא כל משחק מפותח עם תמיכה בריבוי ליבות גראפיות ועל לוח אם כמו שלך זה באמת יכול ליהיות לא משתלם...

פורסם

ה - X8/X8 לא יגביל אותו.

בכל מקרה אין מה לחשוב על CF בינתיים, ובעתיד רק אם תשיג כרטיס נוסף מיד שנייה במחיר רצפה יהיה על מה לחשוב.

פורסם

דניס, אני די בטוח שה-x8/x8 יגביל אותו.. אפילו שניתן לומר שגם ה-HD4870x2 הא CF של x8/x8, אני די בטוח שיש בו עוד משהו שדי פורץ את המגבלה של רוחב הפס היחיד לבעצם 2 כרטיסים.

פורסם

אתה די בטוח אבל אני אומר לך בוודאות שלא יגביל.

יש בנצ'ים ב - TOMS שמוכיחים את זה.

פורסם
  • מחבר

אז בעתיד אם אני ארצה לשדרג לכרטיס חדש וחזק יותר ,אז יש חנויות שאפשר נגיד להביא להם את הכרטיס הנוכחי ולקבל בתמורה כרטיס חדש וחזק יותר במחיר מוזל יותר באופן משמעותי?

פורסם

אני לא מכיר חנות כזאת, אבל עזוב את הנושא בשלב זה, תהנה מהכרטיס המצויין שיש לך כרגע, כשתרגיש (אני מעריך שבעוד שנה ,שנה וחצי) שהוא לא סוחב פשוט תקנה חד ליבתי מהדור החדש שאני מאמין שירסק את ה 4870X2 ,כפי שהיה עם ה3870X2 ,לשנה וחצי הקרובות אני מאמין שאתה מעודכן חומרתית, תן לזמן לעשות את שלו,

פורסם

X8 לא יגביל 4870 אבל כן יגביל 4870X2 כלומר היה הבדל בין 4870X2 ב CF שתומך ב 16*16

לעומת 8*8 אני מקווה שהייתי ברור

פורסם
  • מחבר

סבבה אני חושב שמיצינו את הנושא תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים