פורסם 2009 במרץ 1816 שנים יש לי מסך 19 אינג' רגיל עם המחשבועוד פלאזמה 32 אינג וחיברתי את הפלאזמה למחשב עם כבל VGA - וזה זיהה אבל לא מראה לי תמונה.רק אם אני משנה את הרזולוציה של המסך שלי לגבוהה אז המסך של הטלוזיה פועל ורואים תמונה ..השאלה אם יש תוכנה שתגרום לשתי המסכים רזולוציה שונה..שתיהיה תוכנה קלה לשימוש אם אפשר..ד"א אין לי כרטיס מסך .. יש לי מובנה G41..
פורסם 2009 במרץ 1816 שנים לא צריך תוכנה, אפשר להגדיר בכלים של ה-Windows.רק צריך לקבוע במסך המשני מצב של "Extend Desktop" (בהגדרות התצוגה), ואז למעשה שני המסכים מראים תמונות שונות ואפשר לקבוע לשניהם רזולוציות שונות.
פורסם 2009 במרץ 1816 שנים מחבר אין לי אפשרות כזאת.. עשיתי את זה על שכפול אבל אני לא יכול לשנות את הרזולוציה של המסך השני.. אלה אם כן אני עושה מסך מורחב.. אבל אני רוצה שכפול... אלה האפשריות שיש לי :
פורסם 2009 במרץ 1816 שנים תחשוב קצת ותבין שמה שאתה רוצה לא הגיוני בעליל.אם זה "שכפול", אז איך בדיוק אתה רוצה רזולוציות שונות?בשכפול שני המסכים מראים את אותה התמונה בדיוק, כלומר אותה רזולוציה.הדרך היחידה לאפשר הגדרות רזולוציה שונה היא מסך מורחב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.