עבור לתוכן

החלפת הכבלים הקיימים לכבלים מעוגלים

Featured Replies

פורסם

היי צריך עזרה קטנה. אני עומד להחליף כמה כבלים במחשב כדי להשיג קירור טוב יותר. אני מתחיל עם החלפת הכבלים של הארדיסקים

לכבלים מעוגלים, השאלה שלי היא האם יש הבדל בין הכבלים? והאם לדעתכם יש עוד כבלים (חוץ משל ההארדיסקים) שכדאי שאני אחליף?

חשבתי על ה Antec cobra בשביל ההארדיסיקם...שווה?

תודה חברה :D

פורסם

אם אתה מחליף לHD אולי כדאי גם לשדרג את הפלופי, ישנם גם חוטים לפלופי מעוגלים שיוסיפו לאי חסימת זרימת האוויר

פורסם

למה לא להכין לבד ולחסוך את הכסף?

פורסם

למה לא לקנות מראש דיסקים סיריאלים ולחסוך את הבלגן

פורסם
  • מחבר
למה לא להכין לבד ולחסוך את הכסף?

כי אין לי מושג איך וכי אני מעדיף ללכת על בטוח

למה לא לקנות מראש דיסקים סיריאלים ולחסוך את הבלגן

דיסקים סיריאלים? תצטרך להסביר אני לא כל כך מבין בנושא הזה, זה למה ביקשתי עזרה.

אז נראה לי שמה שיוצא זה שאני צריך כבלים לשני הארדיסקים ואחד של פלופי

יש המלצות? הבנתי ש Antec ו Vantec טובים

תודה

עדכון: טוב מסתבר שאני צריך גם עוד שני מאוררי 80 ממ. אז אני צריך המלצה לזה (אחד מהם אני צריך שיהיה צבעוני כמו ה trilight של Antec) הדגש הוא על שקט

תודה שוב :)

פורסם

איך מכינים - ככה

מה זה סיריאלים? Serial ATA, SATA, יותר מידע על זה תראה בפורום אמצעי איחסון, אבל אני מתאר שאם אתה לא בדרך לקניית מחשב שלם לא תשקיע בזה

פורסם

כדאי לדעת באופן כללי שדיסקים חדשים קונים רק סיריאלים

(למי שקנה לוח אם מהחודשים האחרונים)

פורסם

אם הם לא מתחברים עם כבלים אז איך? ומה המחיר?

תודה.

פורסם

הם מתחברים עם הכבלים האלה

פורסם

כמובן שהם מתחברים עם כבל פשוט כבל אחד דק.

מחיר של הדיסקים?

טיפה יקר.

פורסם
  • מחבר

בקשר להכנה, תודה אבל אני מעדיף לקנות. אני עוד כמה ימים לוקח את המחשב למקום שקניתי אותו ומתקינים לי שם הארדיסק חדש, אני גם אתן להם שיתקינו לי בו את המאורר החדש למעבד (Cnps7000alcu) ואת מה שתמליצו לי פה. אז אני צריך המלצה לשני כבלים מעוגלים טובים בשביל הארדיסקים, אחד לפלופי ומאורר שקט של 80ממ

למשהו יש המלצה? כי באמת שאין לי מושג בנושאים האלה :-[

פורסם

אה סבבה לדעתי אין צורך לקנות אותם כי הכבלים האלה ממש דומים לכבלים מעוגלים, אז אם הסיראלים יותר יקרים אז זה לא שווה את ההשקעה.

פורסם

השוואה

פורסם

ה ANTEC סתם יקרים לך על VANTEC CLEAR SILVER הם מצויינים יש לי אותם והם לא מאוד יקרים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים