עבור לתוכן

מחליף ל SONY HX93 - האם DELL 2709W ?

Featured Replies

פורסם

יש ברשותי את ה SONY SDM-HX93. מסך בעל איכויות יוצאות דופן: כתב (אינטרנט, מסמכים - הכי חשוב), תמונות. סרטים ומשחקים פחות חשובים אבל גם הם נראים לדעתי טוב מאד.

אני רוצה לעלות בגודל וברזולוציה.

האם DELL 2709' נותן את אותה האיכות (או יותר) רק ברזולוציה ובגודל גדול יותר?

המלצות למסך אחר בתחום הכספי הנ"ל.

אפשרויות נוספות מבחינתי:

1. DELL 2209WA (מעדיף בגלל עלות כספית נמוכה משמעותית) - האם מספיק טוב?

2. DELL 2408WFP. צפיתי בו ליד ה 27, ה 27 נראה הרבה יותר חד וברור (ה 24 נראה חיוור משהו).

פורסם

מוזר שה-2709W נראה לך חד יותר, משום שאבסולוטית הוא פחות חד מה-2408WFP (יותר גדול ואותה רזולוציה). יכול להיות שה-2408WFP היה מחובר בכבל לא טוב או שפשוט כיול הצבעים שלו לא משהו.

ה-2209WA אינו מסך פחות טוב מהם. הוא רק פחות גדול ונותן שטח עבודה קטן יותר.

ואל תשכח גם את ה-DELL 2007FP, שהוא 20" לא רחב, ברזולוציה יותר גבוהה מאשר ה-2209WA. לעבודה שהיא בעיקר אינטרנט ומסמכים, ופחות סרטים ומשחקים, מסך 4:3, לטעמי, עדיף על מסך רחב.

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה.

גם לי זה היה מוזר האמת.

הגדרתי הייתה לא נכונה. ה 2709W נראה לי יותר בהיר/ברור מה 2408. יכול להיות שזה היה הכבל, לא ברור. זה היה בחנות הנציג בפ"ת.

1. אני יכול לומר בבירור שה HX שלי יותר ברור מכל מסכי ה 22 הזולים שניסיתי (BENQ, PROVIEW, SAMSUNG).

2. אני אישית מעדיף מסך 16:9 "24 או 16:10 "22. אני לא בטוח שה 27 לא יותר מדיי גדול.

ה 4:3 לא כ"כ נוחים לי. לא ידעתי אפילו על ה 2007FP בגלל גודלו, אבל הוא אפשרות (מחירו אגב יותר מה 2209).

המטרה שלי היא להשיג מסך עם רזולוציה גבוהה, כתב ברור, תמונות יפות, מסך שלא גורם למאמץ.

אני יכול לומר בברור שהזולים מעייפים אותי יותר.

השתמשתי ב 22 זול למשך תקופה וכשפתאום ראיתי את ה HX שוב, הבנתי שאין מה לעשות צריך מסך איכותי.

העניין הוא שאני לא זוכר שהמסכים של DELL שראיתי (27, 24) נתנו איכות כמו ה HX. התצוגה לא ממש מרשימה שם כנראה (איכות חיבור וכו).

לכן אפשר להגיד שהקנייה היא חצי עיוורת ורק ייעוץ נכון יכוון אותי לתוצאה הרצוייה.

רק בבית אני אוכל באמת לראות אם התוצאה משביעת רצון.

את ה HX אגב, קניתי על עיוור, יש לו קונטרסט 1:800 בלבד ולמרות זאת רואים בו כתב הרבה יותר טוב מכל ה 22 הזולים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים