עבור לתוכן

מישהו מכיר מחשב עם מסך שנפתח מעבר ל-120 מעלות? ולא טאבלט... עד 5000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

יש לי חבר שמחפש מחשב נייד ללימודים, ואחת הדרישות שלו זה מחשב עם מסך שיכול להפתח למצב שקרוב ל-180 מעלות.

הוא אומר שהוא רוצה את האפשרות לשכב על הבטן במיטה, כשהראש מחוץ למיטה והמחשב למרגלותיה על הרצפה ושהו יהיה מסוגל לראות את מה שהמסך מציג.

אז אם מישהו מכיר, אני אשמח לשמוע.

פורסם

היחידים שאני יכול לחשוב עליהם זה סדרות X של לנובו וסמסונג ושתיהן מחוץ לתקציב...

פורסם

אני לא יכולה להגיד ששמתי לב לתכונה הזו אי פעם אבל ההשערה שלי דווקא תהיה שרוב המסכים שאינם חסומים על ידי הבסיס (כלומר, הצירים שלהם ממוקמים מעל לבסיס) צריכים להיות מסוגלים להפתח ל-180 מעלות (בדיקה מהירה בבית אישרה שזה אכן המצב אצלי). אני לא יכולה לחתום לך על כל דגם ודגם ואולי יש משהו אחר שמגביל את זה.

אני די בטוחה שסדרת ה-SL של לנובו נפתחת ל-180 מעלות (גם נדמה לי שראיתי תמונות של זה) והיא גם מתאימה לתקציב. אולי כדאי שתתן קצת יותר פרטים לגבי הגודל והשימושים הרצויים כי זה די גישוש באפילה על בסיס פתיחה ל-180 מעלות בלבד.

פורסם

לדעתי כמעט כל מחשב נייד יכול להפתח כך. אמנם הלב שלי בהחלט החסיר פעימה כשאיזה בודק בטחוני "שיטח" את הלפטופ שלי לחלוטין (180 מעלות), אבל הוא עדיין עובד מאז טפו טפו טפו.

פורסם

אכן סדרת ה-SL (לפחות SL400/SL500) נפתחים ב-180 מעלות, כמו כל נייד שאני מכיר מסדרת Thinkpad. יוצא מן הכלל אחד הוא מחשבי ה-14" הרחבים מסוג T61/T400, שיש בהם סוללת 9 תאים. זאת בגלל המבנה של הסוללה, שבולטת מאחורה וכלפי מעלה (עיצוב די אידיוטי, שנגזר מעיצוב בעייתי של מחשבי ה-14" הרחבים של לנובו).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים