פורסם 2003 ביולי 2422 שנים הלכתי לחנות אלקטרוניקה באיזורושאלתי כמה עולים לדים כחוליםאמרו לי 7 שקל כל לדשזה נראה לי מוזר כי לד רגיל עולה בסביבות החצי שקל
פורסם 2003 ביולי 2422 שנים זה מחיר סביר בהחלט ל BRIGHT LED כחול יש מקומות שמוכרים אותם אפילו ב 11ש"ח המחיר הכי טוב שראיתי עד היו זה 6 שקלים לאחד אבל רק כשקונים ממש כמות רצינית.
פורסם 2003 ביולי 2422 שנים מה פתאום - מוכרים במחיר המוגזם הזה בלא מעט מקומות ואפשר למצוא גם ביותר יקר (15ש"ח)אבל המחיר האמיתי שלהם הוא בין 0.5$ ל1$ וזה גם המחיר שניתן לקבל אותם ממקומות אמינים כמו למשל אריהב...http://www.arihav.comו... "שלא יעבדו עליכם!"
פורסם 2003 ביולי 2422 שנים מה שאתה רוצהתחליף את המנורה הירוקה של המארז, תארגן תאורה שתיראה מהחלון או כל דבר שתרצה
פורסם 2003 ביולי 2422 שנים אני קניתי כחולים 11000MCD ב-$3.75 לחמישיה,כך שהמחיר של הלד עצמו הוא זול מאוד אם יודעים מאיפה לקנות.
פורסם 2003 ביולי 2422 שנים מחבר תודה לכולםאני לא יודע אם זה BRIGHT או לא.....אני אשאל.....ולא BRIGHT כמה עולים ...?ל.ק. (ללא קשר) :DarkMind אהבתי יותר את התמונה הקודמת שלךחחח
פורסם 2003 ביולי 2422 שנים אולי לקראת המפגש הבא יהיה אפשר לארגן קנייה קבוצתית של לדים מחנות זולה כמו אריהב. כשיש הרבה אנשים ומחיר המשלוח מתקזז הלדים יוצאים ממש זולים (ויש להם גם אדומים, ירוקים, צהובים ולבנים)ל.ק אני מחליף כל הזמן תמונה, אני אחזור למקורית עוד הרבה פעמים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.