עבור לתוכן

המחשב שלי עושה לוג אוף לבד ...

Featured Replies

פורסם

ערב טוב לכולם

פונה שוב עם בעיה שנוצרה לי במחשב יש לי וינדוס XP

אין לי אפשרות להזמין טכנאי כל ביקור שלו עולה לי ב 500 שח לפחות ואין לנו ...............\

זא רק אם לא תהיה ברירה נזמין אותו אבל מקווה להימנע מזה

מה שקורה זה דבר כזה אני מדליקה את המחשב נפתחת התיבה הרגילה עם השם של היוזר שלנו אני מקליקה ומכניסה סיסמא שלי כמו שתמיד הייתי עושה

המחשב מזהה את הסיסמא מקבל אותה (לא אומר לי שהסיסמא שגויה או משהו ) ואז נפתח לי לשניה אחת המסך של הדסק טופ עם התמונה שיש לי ברקע ובלי שום אייקונים ומיד זה (התמונה של הדסק טופ )נעלם והמחשב עושה LOG OF לבד בלי שביקשתי ממנו. ואז אני מקליקה שוב על היוזר מכניסה סיסמא ושוב חוזר חלילה מופיע לשנייה הדסק טופ ומיד נעלם וכותב לי LOGGED OF

ושמתי לב שכשעושים TURN OF נעלמה לי האפשרות של לוג אוף כלומר יש לי רק אפשרות של כיבוי , סטנד ביי וריסטרט משום מה נעלמה לי במחשב האופציה של לוג אופ

אז לפני כמה ימים שאלתי ואמרו לי לפתוח את המחשב בסייף מוד וזה מה שעשיתי אבל ללא הועיל שוב אותו סיפור נפתחת תיבה אני מכניסה סיסמא שלי כדי להכנס מופיעה לי הדסק טוב ואז מיד הוא מתנתק מעצמו לבד מתנתק הכוונה עושה LOG OF

מיאש מה עושים ? אשמח מאוד לעזרה

למרות שאני לא רוצה להזמין את הטכנאי כי אין לי אפשרות כספית כרגע סיפרתי לו בטלפון מה הבעיה והוא אמר לי שניראה לו שזה איזה וירוס....

חברים אשמח לעזרה מאוד מאוד

תודה וערב מקסים לכולם

פורסם

גם כשאת מנסה להיכנס למחשב בsafe mode אי אפשר להיכנס לווינדוס?

אם בsafe mode התקלה לא משתחזרת אז כאשר את המצב הזה תריצי את הבדיקת שגיאות של ווינדוס ולאחר מכן גם סריקת וירוסים.

אם גם לsafe mode אי אפשר להגיע, אז תכניסי את הדיסק של ווינדוס xp כשאת מדליקה את המחשב, ושם יש אפשרות לעשות repair להתקנה שלך של ווינדוס (זהירות לא להתקין את המחשב מחדש, כי זה ימחק הכל). אולי זה יעזור.

פורסם

אני מבקש לא לפתוח דיונים נוספים במקום להמשיך במקורי.

לפחות הכותרת תקינה אז אפשר להשאיר את הדיון הזה.

מה היה הדבר האחרון שנעשה במחשב לפני שהבעיה התחילה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים