עבור לתוכן

משתמש מתחיל ב WII - מספר שאלות

Featured Replies

פורסם

ברשותי WII, מקורי וללא צ'יפ שנקרא בטויסראס,

ניסיתי להרשם לקלאב נינטנדו כדי להרוויח נקודות על המשחקים והקונסולה (כדי להשתמש בהם לקניית משחקים בחנות המקוונת)

אבל אינני יכול להרשם, בתמיכה אמרו לי כי זה קשור לזה שהקונסולה ייועדה להמכר בשטחי אר"הב הבלבד ולא בישראל לדוגמה..

אז רציתי לדעת אם אני עדיין יכול להשתמש בחנות המקוונת ואיך העובדה שאני לא יכול לרשום אותה משפיעה עלי.

האם יש משחקים שניתן לשחק בהם בחינם?

מאיפה מומלץ לרכוש משחקים בזול?

משתלם להזמין משחקים מאיביי או מקום אחר ?

וגם הטיפים הקטנים, יעזרו=)

תודה

פורסם

ניסיתי להרשם לקלאב נינטנדו כדי להרוויח נקודות על המשחקים והקונסולה (כדי להשתמש בהם לקניית משחקים בחנות המקוונת)

אבל אינני יכול להרשם, בתמיכה אמרו לי כי זה קשור לזה שהקונסולה ייועדה להמכר בשטחי אר"הב הבלבד ולא בישראל לדוגמה..

אז רציתי לדעת אם אני עדיין יכול להשתמש בחנות המקוונת ואיך העובדה שאני לא יכול לרשום אותה משפיעה עלי.

החנות לא קשורה ישירות לקלאב נינטנדו

ורוב בעלי הWII לא רשומים לזה גם ככה כי זה סך הכל מועדון של נינטנדו שרוב הזמן היה קיים רק ביפן ולאחרונה פתחו את זה גם לארצות הברית

אבל אין לך מה ליתרגש כולה יש שם פה ושם פרסים קטנים ומתנות קטנות ועדכונים אבל לא משהו שאתה צריך

בנוגע לחנות הווירטואלית אתה כן יכול לקנות משם ולהוריד ערוצי WII מהארץ

פשוט אתה רושם ארץ אחרת במקרה שלי הWII אירופי אז רשמתי בריטניה

נינטנדו לא מפיצה לכל הארצות וישראל לא ברשימה שלה ככה שאין תמיכה רישמית אבל זה לא חסום נכון לכרגע לישראל

נקודות WII אתה קונה דרך כרטיס אשראי

חלק ניתמכים וחלק לא

כל 1000 נקודות זה +- 40 שקל תלוי במטבע

אני נוהג לקנות 5000 נקודות שהמטבע נמוך ואז לישתמש בזה

רק שתבין שאם הWII שלך מארצות הברית זה $ ובאירופה זה מטבע אנגלי

ותבדוק ברשת כמה יצא לך שאתה קונה נקודות חוץ מזה חברות האשראי לוקחות גם ריבית על המרת המטבע

אני חושב שבחול אפשר לקנות גם נקודות בכרטיס אבל לא בדקתי

ואם אני לא טועה בWII ספורט יש מספר שיכול לתת לך נקודות רק שאני בזמנו לא הצלחתי לעשות את זה

תחפש איזה מספר בקופסה של WII ספורט אולי תצליח

בכל מקרה בחנות יש 2 דברים חשובים

1-הVC שזה בעצם משחקים ישנים ממיגוון קונסולות ישנות לא רק של נינטנדו אלה גם של אחרות

חלק מהמשחקים האלו דורשים או "גימפאד קלסי"

wii_standard_controller-702039.jpg

שמתחבר לשלט של הWII וזולל בטריות

או גימפאד גימקיוב

gcn.jpg

בכל מקרה אני מאוד ממליץ לקנות גימפאד גימקיוב איכותי (יש גם זבל )

הגימפאד הזה גם לא זולל בטריות גם תומך בהרבה משחקי VC

גם נותן להריץ משחקי גימקיוב (לWII יש תמיכה אחורנית אבל צריך גימפאד וכרטיס זיכרון גימקיוב )

וגם תומך בהרבה משחקי WII שבחלקם אפילו נוח יותר

בכל מקרה אם תרצה לקנות ומומלץ מאוד הוא מתחבר לפה -

sc013.jpg

2-הWIIWARE שזה חנות למשחקים חדשים קטנים

בכל מקרה כמה המלצות :

1-אם מחברים לLCD לקנות כבל קומפוננט ולהגדיר את המכשיר לEDTV ולא הE זה לא טעות

2-למרות שנינטנדו מוציאה חלק ממשחקי הגימקיוב בחזרה לWII אם תמיכה בשלט של הWII

אני בכל זאת ממליץ לקנות גימפאד וכרטיס זיכרון גימקיוב

הגימפאד נוח יותר במשחקים מסוימים גם במשחקי WII שתומכים בו ותומך בהרבה משחקי VC

ויש משחקי גימקיוב שלא יוצאים מחדש לWII או שיוצאים במחיר גבוה הרבה יותר משאתה יכול לקנות אותם משומש

משחקים כמו RE1 רימיק \זלדה WW\מטרואיד פריים 1-2 ועוד מאוד זולים היום ברשת כמשחקי גימקיוב

ומאוד מומלצים גם היום ככה שאם אתה קונה משחקים חבל לפספס

3-תדאג למטען ובטריות נטענות יש משחקים מאוד ארוכים כמו זלדה TP שיטחנו לך את הבטריות

4-אני מאוד ממליץ להתחיל אם מאריו גלקסי ולדחות משחקים כבדים כמו זלדה TP \מטרואיד 3 ועוד לשלב מאוחר יותר

כי הם מצריכים הרבה סבלנות וזמן ולזלדה לוקח בערך 5 שעות להתחיל להתחמם (התחלה מאוד משעממת ולא משקפת )

פורסם

אם הבנתי נכון מקבלים wii point על כוכבים רק אם יש לך wii אירופי . אתה אולי יכול להרשם לclub nintendo האמריקאי אבל אני לא חושב שמקבלים שם משהו משמעותי תמורת כוכבים.

כדי להרשם לחנות אתה צריך ללכת להגדרות הקונסולה ולבחור ארץ אם יש לך אמריקאי תבחר ברזיל. חוץ מזה בהגדרות אינטרנט או משהו כזה יש הסכם שצריך לאשר כדי שהקונסולה תיתן לך בכלל להתחבר לחנות . יש סיכוי שגם תצתרך לעדכן את הגירסה לגרסה הכי חדשה כי היו כמה עדכונים שהיו קשורים לחנות.

אחרי שיש לך את החנות אתה יכול לקנות wii points בכרטיס אשראי. כל מה שאתה צריך לעשות זה לשים במיקוד את המיקוד שלך בארץ (חשוב מאוד שיהיה המיקוד של הכתובת של הכרטיס אשראי במקרה שהוא מגיע לת"ד). ועם הנקודות תוכל לקנות דברים כמו הדפדפן

האם יש משחקים שניתן לשחק בהם בחינם?

חוץ מ wii sport שבא עם הקונסולה לא אולי משחקי flash בדפדפן. אשתי פעם שיחקה בפאזלים של conceptix באתר שלהם דרך הwii . אבל היא אמרה שכאבה לה היד אחרי זמן קצר.

יש אבל כמה אפליקציות חמודת חינם כמו ה voting channel והcheck mii out וחוץ מזה עם יש לך DS בערוץ nintendo אפשר להריץ הדגמות לDS ע"י שימוש בפונקציה בצד ימין באמצע במסך של הDS . (אשתי קנתה שני משחקים אחרי שהראתי לה את זה) . את כל הערוצים האילו אפשר להוריד מהחנות. על ערוץ האינטרנט תצתרך לשלם 500 נקודות והוא לא תומך בעברית.

מאיפה מומלץ לרכוש משחקים בזול?

משתלם להזמין משחקים מאיביי או מקום אחר ?

יש כמה אופציות (אמריקאים):

ebay

videogamesplus.ca

play-asia.com

cduniverse.com

dvdboxoffice.com

אתה יכול גם לקנות יד שניה בקהילות בארץ יש כרגע 3 עיקריות : vgames וgamer ועוד קהילה קטנה ב gcisrael.net

וגם הטיפים הקטנים, יעזרו=)

תודה

אגב בקשר לסוללות תקנה כאילו עם low self discharge כמו rycyko כי סוללות נטענות רגילות מאבדות מטען בקצב של 10% אחרי טעינה ביום הראשון ואז 1% ליום. סוללות LSD מאבדות 15% בשנה . ככה אתה יכול לשמור כמה סוללות טעונות ולא הטעין ללא הפסקה אלא רק מתי שנגמרת הסוללה להטעין אותה ולהשתמש בספייר.

רצוי להשתמש בחיבור לטלויזיה הכי טוב שאפשר. אם יש לך component תתחבר לcomponent ואם יש לך טלויזיה ישנה שאין לה componant אבל יש לה S-VIDEO אז תשתמש ב s-video . אגב הקונסולה האמריקאית לא תומכת בscart-rgb אז אל תקנה כבל כזה. חיבור טוב לטלויזיה מעלה את חדות התמונה. על LCD מומלץ component ולשנות את ההגדרות ל 480P .

עוד טיפ קטן. כשמשחקים wii sport או משחקים אחרים שמשתמשים בחישני תנועה תשמור מרחק מהשחקנים האחרים אפשר בזיג זג ולא בקו ישר ('-' ,_, '-' ,_,) ככה זה ישמור אל מספר הנפגעים למינמום.

בקשר למשחקים אני מעדיף משחקים קצב של ריקודים אני משחק עכשיו ב boogie superstar שנחשב למשחק של בנות אבל הוא ממש טוב בזיהוי תנועה. לפני זה שיחקתי samba de amigo שהשליטה בו קשה אבל אפשר להתרגל( צריך משמעת לעשות את התנועות הנכונות) . השליטה לא הפריעה לי לקבל A וB בכמה שירי superhard ויש סירטונים בyoutube שמראים perfect בשירי superhard .

משחקים מומלצים בכללית - super mario galaxy גם אם אתה לא אוהב פלטפורמה כמו במקרה שלי.

לי יש איזה 10+ משחקים מקוריים NTSC אז אם יש לך משהו מעניין כמו MP3 נוכל להלוות אחד מהשני כי חלקם מעלים אבק.

פורסם
  • מחבר

קודם כל, תודה רבה על התגובה המושקעת :yelclap:

שאלה נוספת, אני בעיקר מתענין במשחקים שמשתמשים בחיישני תנועה, כאלו שהופכים את המשחק לקצת יותר ריאליסטי וכייפי.

איך אני יודע שהמשחק שאני מחפש הוא כזה?

האם רוב המשחקים הם כאלה ככלל או שזה יותר גימיקי מאשר אמיתי?

ושאלה לגבי אביזרים,

לאחר המחירים המופקעים בארץ לשלט ונאנצ'וק, הסתכלתי באיביי, ומלבד העובדה ששלט אורגינל מוכרים שם ב 130~שקל כשפה זה מגיע ל 260, ראיתי נאנצ'וק אלחוטי.

אמנם לא מבית נינטנדו, אבל נראה בהחלט יותר נוח מאשר הנאנצ'וק החוטי

הנה קישור: http://cgi.ebay.com/Wireless-Nunchuck-Controller-Remote-for-Nintendo-Wii_W0QQitemZ170304914128QQcmdZViewItemQQptZVideo_Games_Accessories?hash=item170304914128&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1234%7C66%3A4%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1308%7C301%3A1%7C293%3A1%7C294%3A200

האם מומלץ להתעסק עם ציוד כזה? שאינו אורגינלי מנינטנדו? אחרי הכל מעבר לכפתורים יש חיישני תנועה וכד', כך שאני לא רוצה מוצר ברמה ד' שיפעל בהתאם.

ושאלה כללית לגבי משחקים - היכן מומלץ לקנות? האם המחירים בארץ נחשבים לסבירים או שניתן לבצע הזמנה ממקומות כמו eBay וזה משתלם יותר?

פורסם

שאלה נוספת, אני בעיקר מתענין במשחקים שמשתמשים בחיישני תנועה, כאלו שהופכים את המשחק לקצת יותר ריאליסטי וכייפי.

איך אני יודע שהמשחק שאני מחפש הוא כזה?

האם רוב המשחקים הם כאלה ככלל או שזה יותר גימיקי מאשר אמיתי?

יש ויש

טראומה סנטר \זאק אנד אוויקי \NMH ועוד עושים שימוש מצוין בזיהוי תנועה

יש משחקים שעושים שימוש מצוין בפוינטר כמו COD5\RE-UC\HOTD ועוד

ויש משחקים שאין בהם שימוש מיוחד בשליטת WII כמו SSBB \מאריו קארט ועוד

לדעתי לחפש רק משחקים לפי השליטה זה יגביל אותך מאוד

לדעתי עדיף לחפש משחקים טובים באופן כללי שיצאו רק לWII כי לWII יש המון בלעדים

ושאלה לגבי אביזרים,

לאחר המחירים המופקעים בארץ לשלט ונאנצ'וק, הסתכלתי באיביי, ומלבד העובדה ששלט אורגינל מוכרים שם ב 130~שקל כשפה זה מגיע ל 260, ראיתי נאנצ'וק אלחוטי.

אמנם לא מבית נינטנדו, אבל נראה בהחלט יותר נוח מאשר הנאנצ'וק החוטי

לא ניסיתי דגם צד שלישי אבל אלחוטי=בטריות

בכל מקרה משחקים בארץ יקרים יחסית לחול ולא רק לנינטנדו אלה גם לפלטפורמות אחרות אולי חוץ מי PC

ככה שעדיף לך לקנות מחור

רק שתידע שיש הגנה אזורית וזה מחולק לאירופה \אמריקה \ואסיה

ככה שאתה יכול להריץ משחקים רק מהאזור של המכשיר

בכל מקרה ברשת אתה יכול למצוא הרבה משחקים זולים כולל משומשים

וחוץ מזה אתה יכול לנסות למצוא אנשים להחליף איתם משחקים

פורסם

מאריו קארט כן משתמש ועוד איך.

ליביו

פורסם

כן ולא

הוא מוחזק על הצד וסך הכל עושה חיכוי של אנלוגי במצב כזה

אבל אתה יכול לשחק אותו גם אם גימפאד גימקיוב וגם אם גימפאד קלסי ולא הרגשתי הבדל משמעותי בין השליטה של השלט לבין הגימקיוב

אם כבר משחק מרוצים שכן משתמש באמת בתנועה זה Excite Truck אבל הוא לא מוצלח לקניה

אבל יש לו יורש רוחני בשם Excitebots: Trick Racing שאולי כן יצא מוצלח מספיק להמליץ אליו

בExcite Truck חוץ מהתנועה הרגילה של שמולה ימינה יש לך כל מיני תנועות אחרות לעשות

וזה ממש חלק חשוב מהמשחק ומשהו שאנלוגית לא יכולה לעשות

במאריו קארט אין לך את הדברים האלו

כמובן שקארט כמשחק הרבה יותר טוב אבל זה כבר סיפור אחר

פורסם

יש ויש

טראומה סנטר \זאק אנד אוויקי \NMH ועוד עושים שימוש מצוין בזיהוי תנועה

אתה מגזים בקשר ל NMH אם הבנתי נכון התמיכה שם בזיהוי תנועה בסיסית ביותר ובשביל לתת מכות עם החרב לוחצים על A בלי הפסקה. כרגע המשחק המוכר ביותר שמשתמש בזיהוי תנועה טוב זה כנראה משחקי wii sport . המשחק boogie superstar ספציפית רמה אחת או שתיים מעל המשחקים האחרים בזיהוי תנועה. המשחק יודע לזהות תנועה מחזורית, בודק אם ההשחקן עושה את התנועה הנכונה ואם הוא עושה אותה בקצב הנכון.

בsamba de amigo שלט חש בזווית של השלט (למעלה קדימה ולמטה) ויודע גם אם השלט הפוך או לא. ככה המשחק יודע איזה פוזיציה נמצא השלט ואז הוא בודק אם השחקת מטלטל את השלט בזמן. זהו גם משחק שמשתמש בעיקר בחישני תנועה.

עוד משחק שמזהה טוב תנועה זה warioware smooth moves . יש עוד משחקי מסיבה אבל לרוב הזיהוי תנועה שם מאוד בסיסי.

יש עוד משחקים שנחשבים לטובים שמשתמשים בbalance board אבל אין לי ואף פעם לא ניסיתי .(אף אחד לא הביא אחד למפגשים שהייתי בהם למרות שאמרו שיביאו) .

ובקשר למשחקים נתתי לך רשימה ליד שניה תלך לebay ומשחקים חדשים לרוב עדיף להזמים מ videogamesplus.ca אבל לפעמים הוא יקר. עדיין קח בחשבון שהמחירים שלו בדולר קנדי שנמוך מהאמריקאי כרגע.

פורסם
אתה מגזים בקשר ל NMH אם הבנתי נכון התמיכה שם בזיהוי תנועה בסיסית ביותר ובשביל לתת מכות עם החרב לוחצים על A בלי הפסקה

זה לא מדויק יש מכות רגילות ויש מכות מיוחדות

וכן יש הרבה זיהוי תנועה אבל זה בזמן מסוים כמו משחק של מוזיקה

כאילו סבבה אתה נותן מכות אם A רגיל אבל אחרי זה עושה פינישים אם זיהוי תנועה לפי מה שמראים לך על המסך

בתאוריה זה נישמע עלוב אבל בפועל זה עובד מצוין

אני כבר מת שיצא NMH2 אבל הוא יצא רק ב2010

פורסם

משחק מעולה שעושה כל שימוש אפשרי בחיישני התנועה- Disaster: Day of crisis

פורסם

איך אפשר לשחק בנוחות COD5 על קונסולה כו הWII שהשלט בתכלס לא באמת מיועד למשחקים מהסיגנון הזה?

פורסם

איך אפשר לשחק בנוחות COD5 על קונסולה כו הWII שהשלט בתכלס לא באמת מיועד למשחקים מהסיגנון הזה?

:screwy: :screwy: :screwy:

אתה לא מבין כלום בשליטה של הWII נכון ?

השליטה של הWII בCOD5 מצוינת ומאוד תורמת למשחק

לא הPC ולא ה360\PS3 מתקרבים לכיף שבשליטה בגירסה הזאת

הבעיה לא בשליטה אלה בגרפיקה אם כבר

הWII לא יכול להציג גרפיקה כמו הקונסולות האחרות ויש אנשים שלא מוכנים לקבל משחקים אם גרפיקה ברמה לא גבוה יחסית

פורסם

אפשר להגיד הרבה דברים טובים ורעים על ה wii אבל מה שבטוח זה שיש לו שליטה מדהימה ל FPS-ים.

פורסם

קרירין אני לא מדבר על גראפיקה,אני מדבר איתך על העובדה שוואלה השלט כזה קטן שאיך אפשר לשלוט בו בצורה נוחה?

פורסם

כמו שכבר אמרתי השלט הזה מדהים בשביל FPS ואתה באמת כנראה לא יודע מה השלט יכול לעשות.

http://www.youtube.com/watch?v=R_aoyieevOg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים