פורסם 2003 ביולי 2422 שנים יש לו מעבד 2.4 לא C לא מתוכנן ולא היה OC המעבד מתחמם מאוד איזה HSF כדאי לו לקנותויש לו מגבלה אז בבקשה לא להגזים שיהיה בערך 150-200 שקל
פורסם 2003 ביולי 2422 שנים מעבד של אינטל מתחמם כלכך הרבה שאתה צריך לקנות HSF חדש ועוד בלי אוברקלוק?? זה נשמע מוזר... אולי יש בעיה אחרת שמונעת ממנו להתקרר. יש לו מאווררים אחרים במארז שמוציאים או מכניסים אויר??בתקציב הזה אתה יכול לקנות את הSPARK 7+
פורסם 2003 ביולי 2422 שנים מחבר אני לא יודע אם יש לו עוד מאוררים ואיך המארז שלו מסודר בקושי הצלחתי לשכנע להוריד את התוכנה אבל מה שמוזר שהוא רוצה לעשות מוד למחשב שלו בן אדם מסובך המחשב עשה לו ריסט כמה פעמים ואני יודע שבדרך כלל למרות שאין מספיק מאוררים במארז עדיין המעבד לא אמור להיות כול כך חםואת הHSF אפשר לקנות בזיגזג?
פורסם 2003 ביולי 2622 שנים תבדוק אם ההטיסינק מותקן היטב שכן ההיטסינק והמאוורר המקורי שבאים עם מעבדי אינטל מחזיקים מערכות שעוברות OC רצחני ללא בעיות.
פורסם 2003 ביולי 2622 שנים תבדוק אם ההטיסינק מותקן היטב שכן ההיטסינק והמאוורר המקורי שבאים עם מעבדי אינטל מחזיקים מערכות שעוברות OC רצחני ללא בעיות.אם אין אוורר במארז והמחשב עובד 24/7 אז יכול להיות שחלק אחר מתחמם מאוד ומחמם את האויר בכל המארז וגם את המעבד.שבתור התחלה יפתח את הדלת של המארז ואז שיבדוק אם בעיה היא בסינק או בכרטיס אחר (כמו כרטיס מסך)
פורסם 2003 ביולי 2622 שנים אני גם תומך בסידור הסביבה קודם. שיעגל קצת חוטים ויוסיף מאווררים. קירור של אינטל אמור להחזיק מעבד בIDLE על 35
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.