עבור לתוכן

המלצה למחשב עד 1400 לאינטרנט וסרטים

Featured Replies

פורסם

אז למה דווקא KSP? יש סיבה מיוחדת?

קניה שם דורשת פשרה במארז ומאלצת אותך לקחת ספק יקר ללא צורך.

פורסם

הנה מIQPC :

מעבד:

INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX ¤374

לוח אם:

GIGABYTE GA-73PVM-S2H ¤390

דיסק קשיח:

SAMSUNG ECOGREEN F2 500GB 16MB SATA2 5400 RPM - HD502HI ¤287

צורב DVD:

LG DVDRW GH-22NS40 X22 - BLACK - SATA ¤131

זיכרון:

KINGSTON 1024MB DDR2 800MHz CL6 ¤73

מארז:

FOXCONN TLA436 + 350W FSP PSU ¤275

מחיר סופי: ¤1530

להזמנות מעל 3,000 ש"ח - משלוח חינם

המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

פורסם

אני קניתי לדודי מחשב מהמפרטים הזולים באתר של IVORY , כמובן החברה האהובה פה על כולם.

הוספנו כולה איזה 100 ש"ח בשביל זיכרון וזה לא מגיע ל1500 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

אני קניתי לדודי מחשב מהמפרטים הזולים באתר של IVORY , כמובן החברה האהובה פה על כולם.

הוספנו כולה איזה 100 ש"ח בשביל זיכרון וזה לא מגיע ל1500 ש"ח.

תאמת שלי אישית אין שום דבר נגדם, אבל עבור מישהו שלא מבין במחשבים (החברה) זה נראה לי רעיון רע

פורסם

מה שהוא מפסיד (מעבר לליבה גרפית נחותה) זה HDMI, eSATA, SPDIF, FW וזה רק מה שאני זוכר. החיסרון של הלוח לעומת G31 הוא היעדר התמיכה ב-dual channel מה שמגביל את השדרוג למכונת גיימינג בהמשך למשל. לשיקולו.

זו לא ליבה גראפית גרועה, היא מספיקה לכל השימושים שאליהם היא מיועדת. לגבי החיבורים, לא בדקתי את זה אבל אם אתה אומר אז אתה יודע, אבל כפי שאמרתי- לשיקולו. לגבי ה-Dual Channel, אין ממש קשר למשחקים - תוספת הביצועים קיימת אך מזערית ולכן זה גם ככה לא משנה. (בכל מקרה שיקח מודול זיכרון בודד כך שיוכל לשדרג בעתיד)

יש בדיוק 0.00000000000000000001% הבדל "ביצועים" בפועל בין הדגמים הנ"ל לשימושים שצויינו ודגם ה-EC שקט, קריר וזול יותר.

יש מיליון ביסוסים נגד המשפט הזה ואני אפילו לא אתחיל, זו דעתך האישית, זכותך אבל היא שגויה ומטעה לחינם את הציבור. והוא לא שקט קר וזול יותר.

פורסם

הנה מIQPC :

מעבד:

INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX ¤374

לוח אם:

GIGABYTE GA-73PVM-S2H ¤390

דיסק קשיח:

SAMSUNG ECOGREEN F2 500GB 16MB SATA2 5400 RPM - HD502HI ¤287

צורב DVD:

LG DVDRW GH-22NS40 X22 - BLACK - SATA ¤131

זיכרון:

KINGSTON 1024MB DDR2 800MHz CL6 ¤73

מארז:

FOXCONN TLA436 + 350W FSP PSU ¤275

מחיר סופי: ¤1530

להזמנות מעל 3,000 ש"ח - משלוח חינם

המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

שוב... מארז על הפנים. כל השאר דומה מאוד למפרט שלי.

יש לוח כמעט זהה של XFX שזול במעט.

זו לא ליבה גראפית גרועה, היא מספיקה לכל השימושים שאליהם היא מיועדת. לגבי החיבורים, לא בדקתי את זה אבל אם אתה אומר אז אתה יודע, אבל כפי שאמרתי- לשיקולו. לגבי ה-Dual Channel, אין ממש קשר למשחקים - תוספת הביצועים קיימת אך מזערית ולכן זה גם ככה לא משנה. (בכל מקרה שיקח מודול זיכרון בודד כך שיוכל לשדרג בעתיד)

מסכים בהחלט שלשימושים כאן הליבה הגרפית של ה-G31 מספקת אך עובדתית היא נחותה מה-630 בכל פרמטר אפשרי כמעט.

לטעמי לפחות, שלל החיבורים (וביחוד יציאה דיגיטלית למסך) מצדיקים תוספת של כמה עשרות שקלים (ללוח של XFX למשל).

DC אכן רק מתחיל להיות מורגש בגיימינג - זניח כמעט בכל מצב אחר.

יש מיליון ביסוסים נגד המשפט הזה ואני אפילו לא אתחיל, זו דעתך האישית, זכותך אבל היא שגויה ומטעה לחינם את הציבור. והוא לא שקט קר וזול יותר.

אני רואה שאנחנו נתווכח על הסוגיה הזו כמעט בכל ת'רד (אבל אחרת למה אנחנו פה? ;))

* לשימושי אינטרנט וסרטים הבדל הביצועים בין שני הדגמים הנ"ל פשוט לא קיים (כמו גם ב-1000 מקרים אחרים).

בביצועים סינטטיים ראיתי מקסימום 20% הפרש בינו לבין הכוננים המהירים בשוק הביתי - אך ורק באפליקציות שמוגבלות ע"י הדיסק הקשיח.

ב-Real Life וודאי עבור השימושים כאן אין סיכוי שיהיה הפרש שאפילו מתקרב לזה - ודאי לא משהו מורגש.

* ה-EcoGreen בוודאות זול יותר, לפחות בחנות הזאת (295 מול 313 ש"ח).

* אתה טוען שה-EcoGreen עם 5400RPM לא קריר ושקט יותר מה-7200RPM? איך בדיוק? מה ההצדקה לקיומו אם כן?

לסיכומו של עניין - מה אנחנו מתווכחים על 20 ש"ח הבדל בכלל :lol: שניהם מצויינים בכל מקרה לשימושים כאן.

פורסם

משום סיבות ברורות- אני אמנע מלהגיב. ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים