פורסם 2009 במרץ 1716 שנים היימדובר ב winXP Proהרקע:ניסיתי לעשות CLON לדיסק שלי עם GHOST , ממש בהתחלה נאמר לי שה CLON נכשל, לא זוכר למה...כיביתי את המחשב והוצאתי את הדיסק שאליו רציתי להעתיק (השארתי רק את המקור) באתחול וינדוס אמר שיש בעיה ב PARTITION וצריך לתקן שגיאות - באמצא התהליך הזה ניתקתי אותו מהחשמל (בטעות...נשבע לכם...)הבעיה\תקלה:כשאני מנסה לעלות בוינדוס רגיל הוא מגיע עד למסך הנחמד שבו אני מזין שם משתמש וסיסמא, והפרטים מתקבלים ואז מופיע הצבע רקע של ה DESKTOP שלי.אבל אין כלום, צבע רקע ( blank) ואי אפשר לעשות כלום חוץ מלהזיז את העכבר, קליק ימני לא עושה כלום, אבל עם CTRL +ALT +DELETE .יש TASK MANAGER .ב SAFE MODE עולה בסדר אבל אין אינטרנט.מה שניסיתי:1) לעלות ב SAFE MODE ולעשות SYSTEM RESTORE - ה RESTORE הצליח אבל הבעיה נשארה. אפילו שנסיתי RESTORE מלפני יומיים ואחרי זה מלפני שבועיים.2) לעלות ב SAFE MODE ולעשות SCANDISK - שאמר לי שהוא יעשה את זה בריסטארט ואכן עשה chkdsk - סיים , אבל הבעיה נשארה.3) LOAD FROM LAST SUCCESSFUL SETTINGS - לא זוכר לגמרי את השם\ניסוח אבל מדובר בלהעלות בצורה שבה עלה הוינדוס בהצלחה - הבעיה נשארה.4) לעשות ב מוד של VGA - אותה בעיה.5) לעלות ב SAFE MODE ולהסתכל ב event viewer - אין שם הודעות שגיאה רלוונטיות.איך אתם מציעים להתקדם מכאן בנסיון לשמר את התוכניות שכבר מותקנות ב WINDOWS ?
פורסם 2009 במרץ 1716 שנים מחבר כדאי אולי קודם לנסות משהו דרך ה Recovery Console ?זה שסופו של דבר מגיעים ל PROMPT של DOS ומריצים כמה פקודות להעתיק\לתקן קבצים פגומים של WINDOWS .....שכחתי לציין שמדובר ב winXP Pro, ערכתי עכשיו את ההודעה המקורית.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.