עבור לתוכן

שלום חברה רציתי לשאול מה עדיף ליI7 920 או Q9550 ?

Featured Replies

פורסם

-

פורסם

אתה באמת מאמין שהתוכנה SUPER-PI מייצגת את כל קשת התוכנות בשוק, כולל משחקים...?

אל תהיה תמים.

פורסם

-

פורסם

אני גם מסכים עם דניס. כרטיס מסך הוא החלק הכי חשוב כשמדובר על משחקים(כמובן במעבדי כפול ליבה ומעלה).

אני גם לא רואה מחשבה לעתיד כשרוכשים מעבד בסכומים כאלה... בעתיד(שנה שנתיים או 3) יצאו מעבדים הרבה יותר חזקים וזולים ממנו. כך שלדעתי כדאי לרכוש מעבד הכי חלש בעל הטכנולוגיה הכי מתקדמת.

פורסם

לא צודק זאת השקפה צרה לעתיד, חוצמזה שאנשים עושים עוד דברים עם המחשב, למרות שהם כותבים משחקים.

ואכן יש מגמה בשוק המשחקים לנצל מרובעי ליבות, המשחק שמתוכנן לצאת ALAN WAKE.

משחק שמתועד לנצל מראש מעבדים מרובעי ליבות.

ראשית, ALAN AWAKE בפיתוח כבר 4 שנים ואין עדיין תאריך יציאה.

אין שום מגמה לניצול מעבדי QUAD במשחקים (וגם אין ממש צורך כי הם לא MAINSTREAM עדיין).

אם עושים אם המחשב עוד דברים מלבד משחקים, מה בדיוק ? גלישה ושאר דברים לא בדיוק מקשים על המעבד.

פורסם

אני גם מסכים עם דניס. כרטיס מסך הוא החלק הכי חשוב כשמדובר על משחקים(כמובן במעבדי כפול ליבה ומעלה).

אני גם לא רואה מחשבה לעתיד כשרוכשים מעבד בסכומים כאלה... בעתיד(שנה שנתיים או 3) יצאו מעבדים הרבה יותר חזקים וזולים ממנו. כך שלדעתי כדאי לרכוש מעבד הכי חלש בעל הטכנולוגיה הכי מתקדמת.

בוא אתן לך דוגמה: קרוב משפחה שיחק אצלי GTA IV בקשתי ממנו לבדוק לרגע את המייל, באופן טבעי תוך 3 שניות בדקתי דואר וביצעתי תיקון קטן בפוטושופ.

מיד חזרתי למשחק בלי שום בעיה.

קרוב המשפחה שלי בעלים של מחשב E8400 עם 4870 4GB זכרון, פשוט היה בהלם... הוא פשוט לא הבין את היכולת מולטי-טסקינג שיש למעבדי I7.

אני חוזר שוב, מעבד זה הדבר הכי חשוב במערכת אפילו שכרטיס מסך קובע את היכולת גרפית, אבל הכרטיס זקוק למעבד חזק שיאכיל אותו.

פורסם

שוב, במשחק עצמו, לא יהיה הבדל בין המחשב שלו לשלך.

אני טוען טענה זו רק בהקשר למשחקים.

בעניין ריבוי משימות וכו'.. זה כבר עניין אחר.

ד.א. אצלי ב E6600 אני יכול למזער משחק, לבדוק מייל ולערוך בפוטושופ תמונה וזה יהיה מהיר מאוד... אבל זה כבר עניין אחר.

אנו מדברים כאן על ביצועים במשחקים נטו.

פורסם

-

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים