עבור לתוכן

המלצה למחשב נייד תקציב עד 3.5K

Featured Replies

פורסם

מעוניין לרכוש נייד למטרות הבאות:

1.שימוש ב-VS בעיקר, ומדי פעם הרצה של MATHLAB.

2.חובה חיבור HDMI (וגם VGA/DVI אבל ממה שהבנתי בפורום רוב הניידים הולכים עם חיבורים אלו) כמובן שגם יריץ ללא בעיה 1080p המטרה להעביר ממנו למסך/מקרן ולא לראות ממנו את הסרטים.

3.מסך בגודל 12-14 אינץ' מספיק בהחלט, מבריק או מט אשמח לשמוע חוות דעת (הכוונה שלי לעבודה מרובה, וגם מתוך ניסיון במקומות מוארים מסכים עם מסך מבריק גורמים למצב לא נעים לעיניים) אז קרוב לוודאי עדיף מט.

4.חיי הסוללה. לפחות 2.5שעות (או נגיד שעתיים אבל ללא דאגה שימות לאחר 10 דקות נוספות).

5.אחריות (מוכן אפילו להרחיב בתשלום נוסף).

6.מקלדת נוחה (כמה שיותר קרוב לסטנדרטית ולא יותר מדי "צפופה" מבחינת קירוב לחצנים)

פחות משמעותי

5.לפחות 160GB דיסק קשיח. האם ניתן להשיג במהירות 7200 או שזה רק בניידים יותר יקרים?

6.מדי פעם הרצה של PHOTOSHOP לצורך עריכות "קלות" במקביל לתוכנות כגון DREAMWEAVER / FLASH.

7.משקל. עדיף פחות כבד אבל אין זה פקטור משמעותי במיוחד.

8.בקשר למצלמה (עיינית) יש לי שאלה, האם יש ניידים עם מצלמות שניתן לסובב אותם (לגלגל אותה) לצד ההופכי כדי לצלם כאשר המסך עדיין מופנה למשתמש. (להקליט בהרצאות/דיונים) אם זה לא אפשרי אז מצלמה פחות חשובה לי, אעדיף לרכוש מצלמה נפרדת.

לא משמעותי

1.בחיבור לתחנת עגינה.

2.הרצת משחקים מכל סוג לא רלוונטי בכלל.

התקציב הוא עד 3500.

יש לי גם אפשרות לקנות בקנדה בעלות של 600 -700 דולר. אם יש משהו שמומלץ לקנות שם אבל שגם יקבל אחריות כאן אשמח לשמוע.

השתדלתי להיות כמה שיותר מפורט מהן המטרות של נייד.

פורסם

בישראל בכל אופן לא תמצא ניידים טובים עם מסך 12-14" בתקציב של 3.5K. אלו שכן - לא איכותיים במיוחד.

מצד שני, אם משקל הוא לא פקטור משמעותי במיוחד, אולי גם נייד 15.4" בא בחשבון?

אם כן, אז ה-Lenovo N500, עם הרחבת אחריות ל-3 שנים, הוא אפשרות טובה. לניידים של לנובו יש בד"כ מקלדת נוחה ביותר.

לגבי הכונן הקשיח, אכן לא תמצא 7200RPM בניידים הזולים, אבל אפשר לקנות כונן כזה בנפרד במאות שקלים בודדות.

לגבי המצלמה - אין נייד עם אפשרות סיבוב.

פורסם
  • מחבר

OK

[br]פורסם בתאריך: 20.03.2009 בשעה 13:22:44

אוקי

עכשיו, ה-15' לא יזללו יותר מדי סוללה. חוץ מזה חשבתי שניידים עם מסכים יותר קטנים עולים פחות כסף.

ומה בקשר לייבוא מארה"ב (או קנדה). בדקתי את המחיר ב-EBAY של מה שהמלצת הוא בערך 500 דולר.

האם יש משהו שעדיף לקחת בחו"ל (קנדה או ארה"ב) במחיר ללא הוצאות ייבוא (חבר שלי חוזר בסוף אפריל מסבב טיולים שם) בסביבות 650 דולר. העיקר שתהיה אחריות בארץ. אני מבין שמה שעולה שם 700 בארץ עולה משהו כמו 5K-6K.

[br]פורסם בתאריך: 20.03.2009 בשעה 13:34:57

עוד משהו, לאיזה סדרה בדיוק התכוונת של N500

PG5 או 3DG או בכלל משהו אחר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים