עבור לתוכן

שרת חישוי בעל 8 ליבות עד 10000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

האם משהו מכיר לוח אם התומך בשני מעבדי QUAD שאינם Xeon?

אם קיימים היכן ניתן לרכוש בארץ? אנו בונים שרת חישובי ורוצים להמנע מרכישת שני מחשבי QUAD

תקציב עד כ 10000 ש"ח

פורסם

הנה כתבה שהתפרסמה בנושא תבדוק אם הוא כבר יצא לשוק

http://hwzone.co.il/news/1192031619/43385/

יצא מזמן ואני לא חושב שאלו הם הדרישות שלו , בכל מיקרה יש המון לוחות של אינטל ועוד חברות , לוחות אם שניי סוקטים של מעבדים .

פורסם
  • מחבר

ראיתי את הכתבה.

מי בארץ יכול להרכיב מחשב עם לוח אם מסדרה זאת?

פורסם

מלבד מה שפורסם..אתה לא תמצא אחד כזה שלא מיועד למעבדי שרתים..למה ? פשוט כי השוק לא צריך אחד כזה (מלבד שרתים).. ;D

פורסם
  • מחבר

מי יודע להרכיב מחשב כזה ?

פורסם

להרכיב ? מבחינה פיזית אין שום בעיה כמו כל מערכת מחשב אחרת (אם אתה צריך את זה במארז U זה כבר משהו אחר)..

להשיג את הרכיבים ? הזמנה מחו"ל, אבל כמו שציינתי כבר עדיף ללכת על מערכת מבוססת לשרתים כבר..

פורסם
  • מחבר

אנחנו צריכים את זה למחשב דסקטופ. האם יש ספק/חברה שמתמחה במחשבים מסוג זה, ויכולה לטפל בהזמנת רכיבים והרכבה?

אני מניח שספקים רגילים - ,KSP,BUG ואייבורי לא עוסקים בכך.

אם יש צורך להמנע מפרסומת (חוקי הפורום?)ניתן לשלוח לי לאמייל:

keller29500@hotmail.com

תודה על העזרה!

פורסם

תקשיב אני ניראה לי מבין למה את חותר .

תקשיב יש אתר בשם newegg שמוכר חומר ,שם אתה תוכל למצוא את כל הרכיבים שלהם תיזדקק במחירים יותר אטרקטיבים מבארץ .

השאלה היא האם אתה רוצה שרת בתור "שרת" , או שאתה רוצה מחשב מבוסס על שרת שישמש אותך לשימוש ביתי ?

אם אתה רוצה לשימוש ביתי אז יש לך אפילו פה מישהוא ב tradezone (הלוח יד שנייה של האתר) שמוכר לוח כזה כם שניי מעבדים .

אתה רוצה משהוא בסיגנן כזה

או תחנת עבודה שמיועדת לעבודה בלבד ?

פורסם

אם אתה מחפש לרכוש שרת, שיגיע עם תמיכה ואחריות, אז פנה למשווקים בארץ.

פורסם

יש סיבה שאתה לא רוצה שהמעבדים יהיו Xeon?

בגדול יש לך את Opteron מהצד של AMD וגם את Skulltrail שזה QX9775 כפול אם זה כל כך חשוב. ::)

פורסם

יש סיבה שאתה לא רוצה שהמעבדים יהיו Xeon?

בגדול יש לך את Opteron מהצד של AMD וגם את Skulltrail שזה QX9775 כפול אם זה כל כך חשוב. ::)

ה qx9775 לא בתקציב כי כל מעבד עולה 5000 + שקל ולא יש 10000 שקל תקציב (ולא דיברנו על הלוח).

פורסם

ה qx9775 לא בתקציב כי כל מעבד עולה 5000 + שקל ולא יש 10000 שקל תקציב (ולא דיברנו על הלוח).

אגב המעבד C I7 החדש של אינטל, עובד בטכנולוגית HT המערכת מזהה 8 ליבות.

יש גם תוכנות שיודעות לנצל את זה.

פורסם

אגב המעבד C I7 החדש של אינטל, עובד בטכנולוגית HT המערכת מזהה 8 ליבות.

יש גם תוכנות שיודעות לנצל את זה.

כן גם המעבדים האלה יותר חזקים אבל אני חושב שהבן אדם רצה שרת רציני אם שניי מעבדים פיזיים .

פורסם
  • מחבר

מדובר בתחנת עבודה לביצוע חישובים מתמטיים. לא לגיימינג או לסטורג'.

השרתים הרגילים מגיעים כולם עם מעבדי זיאון, קיויתי למצוא לוח שיתמוך בשני Quads או אפילו Intel icore

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים