פורסם 2003 ביולי 2422 שנים טוב אני מתכוון לעשות איזה מודינג נחמד במארז ואני צריך מעט את עזרתכם....המודינג שאני מתכוון לעשות הוא:*חלון בצד המארז והתקנת קתודה קרה.*התקנת מאווררים:מאוורר אחד 80 מ"מ בחזית המארז למטה מכניס אווירמאוורר נוסף 120 מ"מ בצד המארז מכניס אוויר לכיוון המעבד ולוח האםועוד מאוורר אחד 80 מ"מ למעלה מוציא אווירשתי דברים נוספים שבסימן שאלה:* צביעת המארז* מערכת שליטה במאוורריםהשאלות שלי אליכם הם:- איפה ניתן להשיג גרילים למאווררים? (רצוי באזור הצפון - חיפה)- איפה ניתן להשיג קתודה קרה? וכמה בערך היא עולה? (כנ"ל: רצוי באזור הצפון - חיפה)עצות יתקבלו בשמחה!
פורסם 2003 ביולי 2422 שנים מחבר ברוב החנויות המומלצות באתר יש את המוצרים הנ"ל (קדותות/מאוררים/גרילים).לא ידעתי שיש חנויות מומלצות.... (רואים שאני חדש....)תודה רבה!
פורסם 2003 ביולי 2422 שנים מחבר אם אני לא טועה הוא מדבר על K.S.Pwww.ksp.co.ilבאמת חנות זולה וטובה, אבל היא חנות רק של חומרה, אין לה שם ציוד ל-OC ומודינג.(תקן אותי אם אני טועה)
פורסם 2003 ביולי 2522 שנים יש שם מעט גופים קירור וגם מאוורר עם לדים אבל מבחינת קניית חומרה שמעתי שהם נוקשים מאוד במימוש אחריות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.