עבור לתוכן

שאלה בקשר לThermaltake Dampening KIT

Featured Replies

פורסם

שלום

יש לי מארז antec p182 וכרטיס מסך 4850X2. כפי שכולכם בוודאי יודעים הכרטיס מרעיש מאוד, גם במנוחה. אני מעוניין לקנות את הערכה הבאה:

http://www.topmarket.co.il/index.php?productID=3992&PHPSESSID=ab09c170c6882ca9525cc48564b35ad3

יש למישהו כאן נסיון איתה? חשבתי לקנות שתי ערכות כאלה ולהדביק שתי שכבות. עד כמה היא תעזור למזער את הרעש מהכרטיס מסך? שאר המחשב מאוד שקט.

תודה.

פורסם

הקיט הזה לא מבודד רעש אילה נועד להפחית ויברציות בחלקי הפח של המארז ולכן להפחית רעשי זימזום.

כדי שחומר יהיה מבודד רעש הוא צריך להיות מאוד דחוס, עופרת היא מבודד רעש מעולה.

היעילות של חומר ספוגי כזה לבודד רעש,תהיה לכן נמוכה מאוד.

קראתי פעם ביקורת על חומר דומה והמסקנה היתה שאכן אין לזה כמעט יכולת להוריד רעש.

מה שכן, במידה והמארז שלך מזמזם עקב ויברציות של מאווררים ודיסקים, זה בהחלט יכול לעזור.

הכי יעיל מבחינתך יהיה להחליף גוף קירור לכרטיס המסך למשהוא שקט יותר, רצוי עם יכולת לשלוט על מהירות המאוורר.

פורסם
  • מחבר

מאה אחוז. תודה רבה על התשובה :xyxthumbs:

כפי שכתבתי יש לי כרטיס מסך של ספייר מסוג 4850X2 ואפשר לשלוט על מהירות המאוורר באמצעות הדרייברים של ATI אבל הדרייבר מאפשר להנמיך את מהירות המאוורר רק ל12% מהמהירות שלו.

יש דרך לעקוף את ההגבלה הזאת ולהנמיך עוד יותר את המהירות?

כרגע במנוחה ובמהירות סיבוב של 12% הטמפ' של הGPU עומדת על 41 בליבה אחת ובליבה השני 33.

פורסם

לגבי כרטיס המסך תקבל תשובה בפורום כרטיסי מסך. אני גם תומך בדעה שהפיתרון הוא החלפה של קירורים - ולכך תוכל לקבל תשובה בפורום אוברקלוקינג וקירור

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים