עבור לתוכן

האקספלורר "מת" אחרי כמה דקות ללא פעולות

Featured Replies

פורסם

יש לי XP PRO ומסיבה לא ברורה (או שכן קשורה לחיבורי החדש עכבר BT של מיקרוסופט ו/או קשורה למסך LCD חדש שחיברתי), האקספלורר כאילו מת, לאחר שעובר זמן מסויים ללא שימוש/הזזת עכבר.

אני לא מתכוון שהמחשב נכנס למצב שינה או שומר מסך, אלא אפשר להזיז את העכבר, אבל כל הTASKBAR למטה "משותק", בחירה או לחיצה על חלונות פתוחים/אייקונים לא מתאפשרת ובעצם הכל נראה כמו היה חלק מתמונה, שלא ניתן לשנות/להזיז בה משהו.

משום מה הבעיה נפתרת ברגע שלחצתי CTRL+ALT+DEL ומנהל המשימות עלה. כאילו עצם העלתו מספיקה. או-אז אני סוגר אותו שוב (מבלי שעשיתי בו כלום, חוץ מלפתוח אותו, כאמור!) ומכאן ואילך הכל תקין ומתפקד כשורה (עד העונג הבא...).

ברור שזה לא מצב תקין, וגם לא סבלתי ממנו מעולם בעבר. הייתכן שזה קשור לחומרות הנ"ל שהותקנו? האם יש משהו אחר שאני צריך לעשות?

אודה על תשובות ברורות...

פורסם

איזו גרסא של xp?

איזו גרסא של explorer?

פורסם
  • מחבר

רשמתי XP PRO.

אקספלורר 6. לא מעוניין ב7 ומעלה.

פורסם

לאקספלורר 6 יש קריסות - מלמליץ לך לעבור לדפדפן אחר, או לנסות את אקספלורר 8 - לדעתי הוא מעולה

פורסם
  • מחבר

אבל האקספלורר 6 זה באינטרנט, לא? האם זה תופס גם על האקספלורר הרגיל של הווינדוס?

ומכל מקום, אני כבר שנים איתו ללא בעיות כאלה (לא שאין בעיות, אבל כזו טרם חוויתי), כך שאם אוכל לקבל עזרה שלא תלויה בשינויו, אודה.

פורסם

אני חושב שהגיע הזמן לשנות, אקספלורר 6 לא כזה מוצלח

פורסם

אני מאמין גדול בלעדכן תוכנות.

לא חייב כל שבוע אבל מדי חודש חודשיים זה חובה.

יש בערך מיליון בעיות שאם אתה מעדכן אז אתה פותר/מונע אותם.

זה לא הגיוני שאדם יתעקש להשתמש בתוכנה ישנה מאוד מתוך גישה מוטעית שמדובר פה בדגם של מכונית.

ואם כבר אתה בוחר שלא להשתמש בIE החדש אז לפחות תעבוד עם דפדפן של חברה אחרת, אבל מעודכן!!!

פורסם

רשמתי XP PRO.

אקספלורר 6. לא מעוניין ב7 ומעלה.

ואני התכוונתי לאיזו sp מותקנת.

כנראה שהייתי צריך להיות יותר ספציפי.

על כל פנים, כמושאמרו לפני, שדרג לגרסא הבאה של הדפדפן, הוא עבר מקצה שיפורים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים