פורסם 2009 במרץ 1616 שנים היי חבר'האני צריך המלצה על מסך עבור עבודה מרובה מול המחשב ומשחקיםואני מועניין שיהיה 24 אינצ' כי אני זקוק לשטח עבודה גדולהאם אפשר להשיג מסך טוב בסביבות ה2000 שקלים? או שמע המסכים האיכותיים רק מתחילים מ3000 ל24 אינצ'?תודה רבה!
פורסם 2009 במרץ 1616 שנים מחבר מה זה פאנל VA/IPS ? מה ההבדל?ראיתי שיש לא מעט מסכים שהם 24 אינצ' בטווח המחירים של עד 1500 שקלואפילו המליצו עליהם פה בפורום
פורסם 2009 במרץ 1616 שנים תקרא את הסטיקי, ואת הדיונים השונים על פאנל TN.תחזור כמה דפים אחורהרק אחרי זה תבין את ההבדלים.
פורסם 2009 במרץ 1616 שנים מחבר טוב אחרי קריאה מרובה הבנתי שאני מעוניין במסך VA/IPS אז אני מוכן לעלות את התקציב ל3000 ש"ח כי בכל זאת העיניים שלי חשובות לי יש לכם המלצות לגבי מסכים ספציפים? תודה רבה.
פורסם 2009 במרץ 1616 שנים 22" - DELL 2209WA 24" - יש לך דל ופיליפס שנמצאים בכמעט כל חור פה בפורום HP שיותר יקר, אולי יהיה בעתיד. דרך אגב, תוסיף את התקציב לכותרת.
פורסם 2009 במרץ 1716 שנים מחבר דיברתי עם 2 חברים שלי,לאחד יש מסך איכותי יותר, למקרה הזה מדובר על ה DELL 2408 ולשני יש מסך TN הדגם E248WFP של DELLוזה שיש לו את המסך 2408 אמר שההבדל בין המסך שלו למסך של החבר הוא לא כזה גדול לדעתולחבר שיש את המסך E248WFP אמר שהוא ממש מרוצה ממנו חוץ מבעיה אחת שהופיעה לו של בעיות עם צבעים שנעלמה.דבר ראשון, מה אתם אומרים על הדגם הזה של ה TN?הבנתי שבסופו של דבר ההבדל הגדול הוא הזווית צפייה והצבעים שהמסך מציג, אם עד היום היה לי מסך TN ולא חוויתי איתו בעיות.למה שאקנה מסך VA/IPS? הרי רוב ההבדל בניהם זה זווית הצפייה בסופו של דברחשוב לציין שהמסך הזה יהיה מסך מחשב בלבד, אני לא הולך להשתמש בו כטלויזיה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.