פורסם 2009 במרץ 1516 שנים יש לי את המעבד והמארז הנ"ל. אני רוצה לעשות אוברקלוקינג למעבד לשיפור הביצועים ולשמור על שקט יחסי (המחשב משמש כhtpc). איזה איוורור למעבד יכול לעזור לי? בינתיים אני עם האיוורור המקורי שקבלתי עם המעבד. תודה!
פורסם 2009 במרץ 1616 שנים למה אתה מעוניין בOC ? חסר לך ביצועים ?מה שאר המפרט ? אתה עם קירור סטוק ?ועל כל מקרה אם המערכת משמשת כHTPC אין סיבה לבצע OC..שכן המעבד הנ"ל מספיק חזק..מה גם שמגבלות הקירור (גובה/מרווח) במארז די יגבילו אותך..
פורסם 2009 במרץ 1616 שנים מחבר דווקא המארז הזה די מרווח. ואני לא רוצה לסחוט את המעבד. רק לשפר קצת תביצועים
פורסם 2009 במרץ 1716 שנים רחוק אתה לא תגיע..מה גם שלדעתי זה די מותר..בכל אופן אם אתה מתעקש..תוסיף את התקציב לכותרת..
פורסם 2009 במרץ 1716 שנים יש לי את המארז הזה + אוברקלוק מכובד למערכת (ראה מפרט בצד), אך מה שכן לדעתי מערכת HTPC אמורה להיות כפי שהיא הוגדרה, מערכת מולטימדיה (אשר אינה דורשת יותר ממעבד Athlon 64X2 4000+ או Pentium E2160).אפשר להוציא את המקסימום, אך באמת הייתה רוצה מחשב שצורך יותר חשמל ופולט יותר חום כאשר שימושיו אינם מצדיקים זאת?עם אילו תוכנות אתה עובד במחשב זה?מה הטמפ' של המעבד\לוח?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.