פורסם 2009 במרץ 1516 שנים שלום לכם, קודם כל, מקווה שזה הפורום הנכון, במידה ולא - עימכם הסליחה מראש,ברשותי מצלמה מדגם DSC-T9 של sony. בזמן שהותי בפולין כמשלחת של הבית ספר היא נפלה על הקרח דיי חזק והמסך אמנם לא נראה פגום מבחוץ אך כשאני מדליק את המצלמה רק רואים לבן וקצת כתמים למטה. חיברתי את המצלמה למחשב והתמונות בסדר גמור וגם ניסיתי לצלם תמונה על "עיוור" (כי אני לא רואה מה אני מצלם) ובדקתי במחשב והתמונה יוצאת נורמאלי לחלוטין, כנ"ל על הפלאש. כלומר, רק המסך ניזוק.עכשיו, ברצוני לדעת מה אני אמור לעשות במצב כזה? יש לציין כי המצלמה נקנתה בסינגפור (כלומר, לא בארץ, לא יודע איך הולך כל העסק עם אחריות כשזה ככה).תודה מראש על העזרה!
פורסם 2009 במרץ 1616 שנים תקנה ב EBAYhttp://shop.ebay.com/items/_W0QQ_dmptZBatteriesQ5fChargers?_nkw=DSC-T9+LCD&_sacat=0&_fromfsb=&_trksid=p3286.m270.l1313&_odkw=DSC-T9&_osacat=0ותחליף לבד - זה לדעתי הכי פשוט.
פורסם 2009 במרץ 1616 שנים ממש פשוט...אני לא הייתי לוקח סיכונים.מקווה לטובתך שהאחריות בתוקף.ואם לא - אני מעריך שזה יעלה כמה מאות ש"ח
פורסם 2009 במרץ 1616 שנים מחבר זה באמת פשוט..והוא אמר שהוא קנה את המצלמה בפורטוגל, איזו אחריות יש לו?סינגפור*בכל מקרה, הציעו פה לקנות מסך חלופי ולהחליפו ידנית... יש הוראות איך עושים דבר כזה?
פורסם 2009 במרץ 1616 שנים מפרק את המצלמה, נזהר מאוד מהמקום שבו יש אזהרה לשוק חשמלי, מפרק את המסך (זה מחובר עם רצועה דקה של חוטים, כמו בתמונה באיביי) ומחבר את החדש
פורסם 2009 במרץ 2316 שנים מחבר תודה רבה על עזרתכם אנשים, החלטנו לבסוף פשוט לקנות מצלמה חדשה. פשוט יותר משתלם בטווח המחירים הזה, שלא נדבר על כך שבכל מקרה לא אהבתי את המצלמה הזאת מי יודע מה
פורסם 2009 במרץ 2516 שנים מחבר מהניסיון שלי לגבי דברים כאלה - יש תמיד אנשים שיקנו כאלה דברים.50 זה קצת יותר משוויה של המצלמה הזאת, אל תשכח שרק המסך נהרס.
פורסם 2009 במרץ 2516 שנים אל תשכח שרק המסך עולה 70$ לא כולל משלוח.והמצלמה שלך לא שווה הרבה יותר מזה.בכל מקרה, בהצלחה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.