עבור לתוכן

האם יש איזושהי הוכחה ודאית שגלעד שליט עדיין חי כיום ?

Featured Replies

פורסם

אגב, אתה כל הזמן עם הדוגמאות "ניגר ניגר". אם "ניגר", בארה"ב נניח, ילך לאפרו-אמריקאי אחר (שהוא לא מכיר) ויקרא לו "ניגר", במיוחד במקומות קשים, יש סיכוי לא רע שזה יגמר במכות (ומכות כולל בתוכו אשפוז במצב לא קל) במקרה הטוב. משפט כנראה לא יהיה, אבל את הלקח שלו הוא למד.

ואוו איזו טענה תלושה מהמציאות...

מצד שני, אתה שמאלני.. להיות תלוש מהמציאות זה הטבע שלך :)

• תגובות 65
  • צפיות 4.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עכביש, לא נמאס לך לחזור על אותן מילים למרות שכולם הבהירו לך מה שגוי בתפיסה שלך?

אגב, דן79 לא היה יוצא זכאי במשפט על גזענות. הביטוי יהודון הוא רק ביטוי לגזענות (מעבר לסיבה הבסיסית שבגללה הוא פסול), באותה מידה הוא יכל להכניס שם כל שם גנאי אחר (אם זה היה נאצים זה היה יותר ברור?). הוא הכליל את כל העיתונאים השמאלנים, ובלי בושה אמר שהם "הגרועים בעמנו - היהודונים". אתה רוצה התבטאות יותר גזענית? או שמאחר ואין תקדים משפטי אז זה בסדר?

אם הטיעון שלך מתבסס על "הוא יכול לטעות שהוא מדבר גם על עצמו", אני ממליץ לך לקרוא שוב את הפוסטים שלו, ולנסות לומר לי אם הוא חלק מאותה קבוצה שנגדה הוא מתבטא.

אבל עזוב, ויכוח איתך עושה לי דה ז'ה וו כל פוסט מחדש.

לילה טוב לך.

עומרי, תמצא כושי שיסכים ללכת לכושי שהוא לא מכיר בנניח שכונת עוני בשיקאגו או לוס אנג'ס. בהצלחה. יודע מה, אפילו אם לא מכות, זה יהיה מאוד לא נעים. זה בדיוק שאם תלך לחבר טוב שלך ותפנה אליו "ייהודון" הוא לא יעלב (וכנראה יזרום עם זה), אבל אם תלך לאיזה מתנחל בחברון ותגיד לו "יהודון מתנחל ארור", זה לא יגמר טוב. אבל היי, אני תלוש מהמציאות, לא צריך להקשיב לי ;)

פורסם

זה לא ממש עוזר לי לחזור על אותן מילים - אתה לא מבין עדיין .

פורסם

עכביש, אתה לא קשור.

פורסם

כן ?

אז תגיד את זה לקורים שיוצאים לי מהתחת ?!

פורסם

כן ?

אז תגיד את זה לקורים שיוצאים לי מהתחת ?!

LOL

זה הולך לחתימה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים