עבור לתוכן

האם יש איזושהי הוכחה ודאית שגלעד שליט עדיין חי כיום ?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

לך ולי אולי לא. למקבלי ההחלטות ולדרגים הבכירים בצבא, בהחלט כן.

מייד אחרי החטיפה רגב וגולווסר הוזעק למקום צוות מז"פ של יחידת מרכז שקבע אחרי ניתוח הזירה שהם פצועים קשה\הרוגים.

התחקיר פורסם באמצעי התיקשורת השונים.

אולם עדיין לא היתה שום הוכחה ודאית שהם מתים.

אם היה מידע מוצק אז הם היו מוכרזים בדומה לחטופי הר-דוב(עדי אביטן,בני אברהם)כ-"חללים שמקום קבורתם לא נודע",מה שהיה

מקל מאוד על ניהול המשא ומתן ומוריד את הלחץ של העיתונאים(היהודונים,השמאלניים הארורים)מהפוליטיקאים.

(אישית אני סבור שגם במקרה שלהם,היה צריך להכריז עליהם כהרוגים).

המצב לגבי גילעד מעט שונה ,מפני שבצילומים שבוצעו באמצעות אמצעי תצפית שיש לצה"ל בגיזרה,היה ניתן להבחין שגלעד

מובל על ידי המחבלים בהליכה,כלומר הוא ניפצע באופן קל עד ביניוני.

ברור לכל בר-דעת כאן,שבשלב מאוחר יותר מצבו הבריאותי התדרדר והוא ניפטר או גרוע מכך נירצח בעינויים\התאבד.

אני לא מצליח להבין את הדרגים הבכירים שעוסקים בהחזרת גופתו מדוע לא יושם הנוהל (כלומר הכרזה עליו כ -

"חלל שמקום קבורתם לא נודע"),הזה גם לגביו.

במקרה כזה,היה נימנע מראש כל הקירקס הביזיוני סביב הגופה ולא הייתה בכלל מתעוררת סוגיית המחיר שהרי

אפילו היהודון השמאלני ,הגלותי ביותר מבין העיתונאים היה מתנגד לשיחרור רוצחים תמורת גופה,

שהרי קדושת החיים(אלו שעתידים להרצח בעקבות שיחרור מאות מחבלים מדופלמים שהוכיחו את יכולתם להרוג)

עולה על קדושת המתים (כלומר שרידי גופתו של גילעד).

• תגובות 65
  • צפיות 4.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חולק עליך

גם בזמנו על רגב וגולדווסר היה עיניין להכריז עליהם כחללים ולא כל כך הלך .

בטח שזה לא ילך עם שליט .

וגם אם יוכרז כחלל את החמאס זה לא יעניין כי זה לא רלוונטי למדיניות העמימות שהם נוקטים .

פורסם

מייד אחרי החטיפה רגב וגולווסר הוזעק למקום צוות מז"פ של יחידת מרכז שקבע אחרי ניתוח הזירה שהם פצועים קשה\הרוגים.

התחקיר פורסם באמצעי התיקשורת השונים.

אולם עדיין לא היתה שום הוכחה ודאית שהם מתים.

אם היה מידע מוצק אז הם היו מוכרזים בדומה לחטופי הר-דוב(עדי אביטן,בני אברהם)כ-"חללים שמקום קבורתם לא נודע",מה שהיה

מקל מאוד על ניהול המשא ומתן ומוריד את הלחץ של העיתונאים(היהודונים,השמאלניים הארורים)מהפוליטיקאים.

(אישית אני סבור שגם במקרה שלהם,היה צריך להכריז עליהם כהרוגים).

המצב לגבי גילעד מעט שונה ,מפני שבצילומים שבוצעו באמצעות אמצעי תצפית שיש לצה"ל בגיזרה,היה ניתן להבחין שגלעד

מובל על ידי המחבלים בהליכה,כלומר הוא ניפצע באופן קל עד ביניוני.

ברור לכל בר-דעת כאן,שבשלב מאוחר יותר מצבו הבריאותי התדרדר והוא ניפטר או גרוע מכך נירצח בעינויים\התאבד.

אני לא מצליח להבין את הדרגים הבכירים שעוסקים בהחזרת גופתו מדוע לא יושם הנוהל (כלומר הכרזה עליו כ -

"חלל שמקום קבורתם לא נודע"),הזה גם לגביו.

במקרה כזה,היה נימנע מראש כל הקירקס הביזיוני סביב הגופה ולא הייתה בכלל מתעוררת סוגיית המחיר שהרי

אפילו היהודון השמאלני ,הגלותי ביותר מבין העיתונאים היה מתנגד לשיחרור רוצחים תמורת גופה,

שהרי קדושת החיים(אלו שעתידים להרצח בעקבות שיחרור מאות מחבלים מדופלמים שהוכיחו את יכולתם להרוג)

עולה על קדושת המתים (כלומר שרידי גופתו של גילעד).

א. נא להימנע משימוש בכינויים כמו "יהודונים", אנחנו לא באירופה של שנות ה30 או ה40.

ב. אתה טועה אם אתה חושב שחמאס יוותרו בקלות שכזאת על קלף מיקוח כחייל חי, בתור מת הוא שווה להם הרבה פחות.

פורסם

שוב טעות

חייל מת / חי

לא מעניין את החמאס

פורסם

למען האמת זה כן. אם גלעד חי הוא שווה הרבהיותר. אם מסתכלים נקודתית על המו"מ ומכריזים עליו כמת, זה יצור שני מצבים אפשריים:

1. גלעד באמת מת - המחיר צונח.

2. חמאס מנסה להכחיש, וברור לכולם שגלעד חי.

אבל, גולדווסר ורגב היו ידועים כמתים פחות או יותר מיד אחרי החטיפה, אבל הרב הראשי לצה"ל לא הסכים להכריז על זה, שכן בניגוד לחיילים שנחטפו ב-2001 הראיות היו יותר חלשות. על אחת כמה וכמה במקרה של גלעד, שאין שום הוכחה ודאית שהוא מת, ויותר מזה, אם יש לך הוכחות למשהו זה שהוא חי. כמובן שיכול להיות מידע מודיעיני כזה או אחר שאחנו לא יודעים עליו וטוב שכך, אבל הכל זה מתוך הידוע לציבור.

פורסם
  • מחבר

חולק עליך

גם בזמנו על רגב וגולדווסר היה עיניין להכריז עליהם כחללים ולא כל כך הלך .

בטח שזה לא ילך עם שליט .

וגם אם יוכרז כחלל את החמאס זה לא יעניין כי זה לא רלוונטי למדיניות העמימות שהם נוקטים .

המטרה בהכרזה זה:

CALL THEIR BLUFF

ביטוי הלקוח ממשחק פוקר....

צעד כזה מקל על הלחץ הציבורי שמתפעלים היהודונים השמאלנים על הפוליטיקאים.

בעקיפין זה גם שומט את הקרקע מתחת לדרישות של החיזבאלה או החמאס.

הדוגמא הכי טובה זה ההשוואה איך הסתיימה עסקת חטופי הר דוב לעומת הצורה הביזיונית שהסתיימה עיסקת רגב\גולדווסר.

א. נא להימנע משימוש בכינויים כמו "יהודונים", אנחנו לא באירופה של שנות ה30 או ה40.

ב. אתה טועה אם אתה חושב שחמאס יוותרו בקלות שכזאת על קלף מיקוח כחייל חי, בתור מת הוא שווה להם הרבה פחות.

אני יהודי שמשפחתו חמקה מציפורני הנאצים ברגע האחרון,בזכות ההחלטה להשאיר את כל הרכוש והכסף מאחורה

ולברוח ולהינצל בשעה שכל שאר השכנים היהודיים עסקו בלהציל את כספם ורכושם ומצאו לבסוף את עצמם עומדים ערומים ורועדים

מול מכונות ירייה וכלבי רועה גרמנים כשמאחוריהם בור בעומק של 5 מטר....

כמעט כל בני משפחתי המורחבת ברחו לסיביר ונילחמו בקרבות הקשים ביותר נגד הנאצים במסגרת הצבא האדום.

לכן אתה האחרון להטיף לי מוסר!!!

"קל "יחסית היה להוציא את היהודים מהגלות,אבל קשה עד בלתי אפשרי להוציא את הגלות מהיהודים,

והדוגמא הכי טובה לכך זה 95 אחוז מהעיתונאים שהם מבחינתי,הגרועים ביותר מקרב בני עמינו-כלומר יהודונים.

אם הוא היה חי ,הם היו מפרסמים זאת.

זה האינטרס הברור שלהם.

תבדוק את כל מקרי החטיפה הקודמים ואתה תבין זאת לבד.

(בדקתי את כל המקרים החל מ-1980 והדפוס חוזר על עצמו ,פעם אחר פעם כמו שעון קוקייה שוויצרי.....).

פורסם

חח

נו ואתה חושב שהם לא למדו לקח מיזה ?

לא קוראים להם השמאל הישראלי - חחח

מבחינת הנושא של חייל מת / חי זה מעניין בקושי את הישראלים את החמאס זה לא מעניין בשיט מפני שמטרתם איננה שיחרור אסירים ורוצחים , מטרתם היא להשפיל את ישראל ( הם היו יכולים לסגור עיסקה כבר עכשיו והיסקה נפלה על מספר שמות - מי שרציני לא מפיל עיסקה של מיליון שקל על מאה שח' ) הדיל ברייקר הוא הפרינציפ ולא מספר כזה או אחר , הדיל ברייקר בעיסקה היא ההשפלה של ישראל , אם ישראל לא תצא מושפלת - אין עיסקה - נקודה וחד וחלק .

ושוב אני קורא לשיחרורו של החייל בכל מחיר ( שהפלסטינים מוכנים לשלם לנו ) .

פורסם

dan79, זו אמנם תגובה שממש לא קשורה, אבל זה פשוט מרתיח אותי.

מה שאתה טוען זה שאם אתה שמאלני בהכרח לא היית לוחם, או שהמשפחה שלך לא ניצולת שואה? מעניין. יותר מזה, זה לא נותן לך לגיטימציה לקרוא לאף אחד יהודון, במיוחד שאתה משתמש בזה כשם גנאי. זה במיוחד מצחיק שרבים מאותם ניצולי שואה מאוד התרחקו מהדת (אנשים ממשפחות דתיות או מסורתיות מאוד הפכו להיות הכי חילונים שבעולם ורבים התנצרו), היו לוחמים בצה"ל בראשית ימיו ומצביעים לאותם "יהודונים" שמאלנים (ורק בשביל העניין, סבתא שלי שרדה את כל השואה במסתורים ועלתה לארץ, סבא שלי ברח מברלין באוגוסט 1939, אבל אתה לא רואה אותי משתמש בזה כלגיטימציה לכל מיני דברים, נכון? וזה בלי לדבר על הצד המרוקאי של משפחתי, שגם סבל רבות בגלל אותם נאצים). כל הכבוד לך שהיית לוחם, ויפה מאוד שבאת ממשפחה ניצולת שואה, אבל זה לא נותן לך שום לגיטימציה לזלזל באחרים, ועל אחת כמה וכמה לקרוא להם בשמות גנאי, ואם כבר, זה רק מראה משהו עליך. חלק מאותם "יהודונים" נתנו ונותנים למדינה יותר ממה שנתת ותתן לה כל ימי חייך.

פורסם

אני חייב לא להסכים עם יואב הפעם ( חח )

הוא יהודי ? הוא יכול להגיד יהודון זיד קאייק ומה שהוא רוצה , כמו האפריקאים שיכולים להגיד ניגר .

כל אמירה כזו קרי יהודון אשר נשמעת מיהודי הינה בגדר ביקורת עצמית לגיטימית ואיננה בגדר גיזענות ( לכל גוף יש זכות לביקורת עצמית - כמו שהכרתי שחקן טניס שהיה קורא לעצמו בשמות גנאי כאשר הוא היה עושה טעות ) .

על החתום

יהודון

( מבחינת יואב אסור לבן אדם להגיד על עצמו שהוא ( האדם הפרטי ) דביל / טיפש או כל מילת גנאי אחרת , יואב עוד עלול לתבוע אותו בשם עצמו -חחחח ההיתנשאות - פחחח ) ( מה ניהיה לך יואב , הוא יהודי שיקרא לעצמו וליהודים אחרים יהודון , הוא מדבר על עצמו ועל העם שלו ( זה חלק מהנהגות טראומטית - גם את הסבל אתה רוצה לשלול מימנו ? ) , גם על זה יש לך הערות , גם בזה אתה חושב שאתה צריך להתערב ? אתה לא חושב שאתה מגזים ? מה השלב הבא אתה הולך לשטוף לו את המוח ולהגיד לו מה הוא צריך לחשוב על עצמו ? ואם הוא שונא את עצמו ? אתה לא מרשה לו ?! )

פורסם

אני יהודון מטונף

למה?

פורסם

מה זאת אומרת למה? ככה נולדתי.. אין מה לעשות, אני אהיה שייך לנצח לתת-גזע הנחות הזה.

פורסם

אני גם יהודון מטונף

אני צריך מקלחת :evil_laughterperple:

פורסם

יודע מה, עזוב, אני מוותר. זה אבוד מראש.

פורסם

לעניות דעתי עליכם להבדיל בין אדם המגדיר את עצמו כיהודון לבין אדם (בין אם יהודי ובין אם לא) הקורא לאחרים יהודונים ומבדיל את עצמו מהם.

החבוב המדובר, בתגובתו, דיבר על אחרים, לא על עצמו.

כל טוב :hi:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים