פורסם 2003 ביולי 2422 שנים יש לי די וי די מקורי... שאני מנסה לראות אותם.. בכל תוכנה שהיא, אני מקבל הודעה שיש שגיאה בcopyright ואני לא יכול לראות את הסרט.אין לי שמץ מה לעשות.. בתודה מראש.
פורסם 2003 ביולי 2422 שנים בדקת את הדיסקים האלה במכשיר DVD של מערכת?כמה דיסקים בדקת? (אחד הוא לא מדד לבדיקה). יש מצב שהכונן שלך פגום
פורסם 2003 ביולי 2422 שנים מחבר כן... נראה לך שאין לי שכל...?במערכת שלי הדיסקים עובדים.. ובדקתי 5 דיסקים..ולא ניראה לי שהכונן פגום... זה נראה כמו איזה בעית התנגשות של תוכנות או משהו בסגנון..
פורסם 2003 ביולי 2422 שנים מה אתה נעלב? אני מנסה לעזור לךקשה לי להאמין שתהיה התנגשות תוכנה של 3 תוכנות שונות. זה ניראה יותר כמו בעית חומרה...הכונן יכול לקרוא דיסקים רגילים?
פורסם 2003 ביולי 2422 שנים תנסה קודם כל לשנות את הFirmwire שלך שיהיה Multizoneתוכל להוריד את הRpc1 לDvd שלך מפהנסה את Power DVD 4.פשוט אני ודוד שלי ראינו סרטי DVD דרך התוכנה הזאת ולא היו שום בעיות (DVD Benq).
פורסם 2003 ביולי 2522 שנים מחבר maybe it has to do with the codecs...ניסתי הכל.. וזה עדיין לא פועל.. הוא קורא דיסקים פיקס.. הוא מזהה איזה די וי די זה והכל.. רק לראות אי אפשר.. אנימשתגע..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.