פורסם 2009 במרץ 1516 שנים האלן רציתי לדעת אם הקירור הזה צורך יותר מחשמל מהרגילואם למישהוא ידוע אם הוא נכנס בלוח EP43-DS3L-אני פוחד שהוא לא יגע בזכרונות,זה ניראה די קרוב.שאלה אחרונה:איך אני מנקה את המשחה התרמית ? תודה
פורסם 2009 במרץ 1516 שנים המאוורר של ה-Freezer סטנדרטי לחלוטין, כך שהצריכה שלו לא שונה בהרבה מהמאוורר המקורי.יש לך צלעות קירור גבוהות על הזיכרונות? אם לא, לא תהיה שום בעיה.את המשחה התרמית אתה מנקה בעזרת אלכוהול וקיסמי אוזניים/טישו.
פורסם 2009 במרץ 1516 שנים מחבר המאוורר של ה-Freezer סטנדרטי לחלוטין, כך שהצריכה שלו לא שונה בהרבה מהמאוורר המקורי.יש לך צלעות קירור גבוהות על הזיכרונות? אם לא, לא תהיה שום בעיה.את המשחה התרמית אתה מנקה בעזרת אלכוהול וקיסמי אוזניים/טישו.סבבהרק לגבי הניקוי אני אף פעם לא עשיתי את זה ככה שאני קצת חושש.אני לא חייב להוציא את המעבד מהסוקט נכון ? וזה לא יכול להיות על ידי נייר בלבד? קצת מפחיד אותי למרוח נוזל על המעבד
פורסם 2009 במרץ 1516 שנים תרטיב את הטישו/קיסם עם האלכוהול כך שהוא יהיה לח. לא צריך לשפוך אותו על המעבד.יהיה לך נוח יותר לעשות את זה כאשר המעבד בחוץ.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.