פורסם 2003 ביולי 2322 שנים מה הכותרת המאפנה הזאת?? תשנה אותה לפני שהמנהלים יתעצבנו (חחחחח)בקשר לשאלה, תעשה חיפוש
פורסם 2003 ביולי 2322 שנים מחבר מה הכותרת המאפנה הזאת?? תשנה אותה לפני שהמנהלים יתעצבנו (חחחחח)בקשר לשאלה, תעשה חיפושמה אתה חושב שאני לא חיפשתי אני פשוט לא מוצא ואני יוצא לטיול מחר ואני צריך דחוף את הדראיוור....בבקשה תעזרו לי כי אני לא מוצא
פורסם 2003 ביולי 2322 שנים א. שנה בבקשה את הכותרתב. הנה הלינקג. כל כך קשה לחפש בגוגל? זה התוצאה הראשונה שמופיעה ברגע שמריצים חיפוש.
פורסם 2003 ביולי 2322 שנים א. שנה בבקשה את הכותרת ב. הנה הלינק ג. כל כך קשה לחפש בגוגל? זה התוצאה הראשונה שמופיעה ברגע שמריצים חיפוש. ידעתי שזה יבוא
פורסם 2003 ביולי 2322 שנים מחבר א. שנה בבקשה את הכותרתב. הנה הלינקג. כל כך קשה לחפש בגוגל? זה התוצאה הראשונה שמופיעה ברגע שמריצים חיפוש.אבל אין שם קישור להורדה רק הסברים...אפשר קישור להורדה בבקשה..
פורסם 2003 ביולי 2322 שנים מחבר מה הבעיה שלך כבר לערוך את הכותרת האידיוטית שלך ???ערכתי ותנו לי קישור בבקשה
פורסם 2003 ביולי 2322 שנים לא מספיק טוב, 3 פעמים אתה עורך(ולכל המטיפים, חשבתם להגיד לו שצריך כותרת עניינית?)קרא את חוקי הפורום.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.