פורסם 2009 במרץ 1416 שנים שלום לכולם,תראו בצד ימין את מפרט המחשב שלי,השאלה שלי היא מה יותר כדי לי להתקיןWindows xp 64 bitאוWindows Vista 64 bitאו האם בכלל כדי לי להמתין עד ש Windows 7 החדש תצא וזהואאבל גם אז שהיא תצא השאלה נשארת היא מה יותר טוב בשבילי 32 או 64אולי הכי טוב לי להשאר עם גירסת ה - 32 ביט ולא לשדרגאני יכול לשדרג את המחשב שלי מ - 4GB פנימי ל - 8GB פנימיהשאלה האם זה כדי לי.. זה יביא לי ביצועים יותר טובים מחשב שרץ כמו צ'יטה?ראיתי מלא נושאים על זה ואני די מבולבל השמח לעזרה שלכם...
פורסם 2009 במרץ 1416 שנים תישאר עם גרסת ה - 32bit ואל תשדרג השדרוג לא יתן לך שום דבר אם אתה מתכוון למשחקים ותוכנותשתצא windows 7 ותרצה לשדרג מערכת הפעלה אז תקנה את גירס 64bit
פורסם 2009 במרץ 1416 שנים נא לעדכן את הכותרת בהתאם לחוקי הפורום כדי שיהיה מובן על מה מדובר בדיון לפחות.
פורסם 2009 במרץ 1416 שנים בשביל להנות באמת ממערכת 64BIT, צריך לעבוד עם תוכנות 64BIT, חוץ ממערכת ההפעלה, יש לך איזשהי תוכנה שתהנה מביצועים משופרים ב64BIT?
פורסם 2009 במרץ 1416 שנים מחבר חוץ ממשחקים הכל זה 32.. גם המשחקים זה 32 חח אני רוצה לשדרג ל 64 כי היא פשוט תומכת ביותר זיכרון פנימי משמע יותר ביצועים...
פורסם 2009 במרץ 1416 שנים נא לעדכן את הכותרת בהתאם לחוקי הפורום כדי שיהיה מובן על מה מדובר בדיון לפחות.אני נותן לך חצי שעה להציל את הדיון מנעילה.
פורסם 2009 במרץ 1416 שנים מחבר אני נותן לך חצי שעה להציל את הדיון מנעילה.זה הפעם השניה שאני עורך את הכותרת וזה לא נתן לי.. (לא יודע למה)
פורסם 2009 במרץ 1416 שנים אל תיגע בXP64.עם המחשב שלך אפשר ועדיף להתקין ויסטה 64, אבל מה אתה מצפה בדיוק שזה יתן לך ?לעבור לויסטה 64 רק כדי לא להפסיד את איבוד הזיכרון של הגרסאות 32 זה לא סיבה מספקת לדעתי.אבל אם אתה עושה התקנה ראשונה של ויסטה בשביל היופי והשיפורים אז עם 4GB זיכרון עדיף להתקין 64bit.אפשר גם לחכות עד שיצא הוינדוס 7 ואז באמת כבר פראייר מי שיש לו מחשב סביר ונשאר עם XP.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.