עבור לתוכן

האם ניתן להפעיל PS2 על מסך המחשב?

Featured Replies

פורסם

שלום,

רציתי לדעת האם ניתן לחבר את הPS2 ליציאות הROHS של הכרטיס מסך כמו שמחברים אותו לטלוויזיה ובעצם להפעיל אותו על מסך המחשב..או שצריך איזשהו ציוד נוסף לכך?

אם תוכלו להפנות אותי להסבר מפורט איך עושים את זה אני אודה לכם עוד יותר..

תודה מראש

פורסם

קודם כל - ROHS - זה תקן לגבי חלקי מחשב שמיוצרים ללא חומרים מסוכנים (בעיקר כספית , עופרת , קדיום וכו...).

דבר שני - כפי שציינת - בכרטיס מסך שלך יש יציאת! וידאו - אחת שמשדרת וידאו , לא אחת שקולטת אותו ומפענחת אותו.

אלא אם כן יש לך כרטיס טלוויזיה , שיודע לקבל סיגנל , אז לא.

אלא אם המסך שלך (המסך מחשב עצמו - לא קשור למחשב בשום דרך) יודע לקבל סיגנל מסוג כזה (מה שאני מאוד בספק...)

ליביו

פורסם

זה לא ייתן יותר אייכות אם זה מה שאתה חושב...

פורסם

אם יש למסך שלך כניסה מתאימה, או שכרטיס המסך שלך תומך ViVo או שיש לך כרטיס טלויזיה, רק אז אתה יכול.

פורסם
  • מחבר

אני לא רוצה את זה בכדי לקבל תמונה יותר איכותית..הטלוויזיה שלי היא טלוויזיה "שמנה",ולשחק עליה זו התאבדות לעיניים..

לגבי הROHS,וואלה חידשת לי,תודה רבה..

אז אם ככה העניין,איך זה הולך? כשאני קונה כרטיס טלוויזיה אני מקבל ביחד איתו תוכנה שבה אני יוכל "לראות" את הINPUT,הPS2?

ואגב,במסך SAMSUNG 220,למי שיודע במה מדובר,יש אפשרות לחבר PS2 בלי צורך בכרטיס טלוויזיה?

פורסם
אז אם ככה העניין,איך זה הולך? כשאני קונה כרטיס טלוויזיה אני מקבל ביחד איתו תוכנה שבה אני יוכל "לראות" את הINPUT,הPS2?

גם תוכנה וגם חיבור אבל תבדוק לפי הדגם

הPS2 מגיע אם כבל קומפוזיט בקופסה אבל יש לו גם סוגי כבלים אחרים שאפשר לקנות

בנוגע לSAMSUNG 220 יש כמה דגמים בשם הזה כי זה כניראה סידרה

אתה צריך לתת שם מלא ומאוד יכול להיות שתוכל לקנות כבל לPS2 שיוכל להתחבר למסך

למעשה די בטוח

וזה בגלל שיש מוצרים כאלו בשוק

http://xploder.net/products/161/Xploder-VGA-Adaptor-for-PS2-.htm

העניין זה שהחיבור מאוד חשוב ככה שאם המקור שלך זה קומפוזיט אז האיכות פחות טובה

אבל קומפוננט יציג איכות טובה

ומתאמים למסך מוגבלים בגלל המקור

פורסם
  • מחבר

תודה על המידע..

כעיקרון דיברתי על הדגם הבסיסי של המסך:

http://www.samsung.com/ca/consumer/detail/spec.do?group=computersaccessories&type=monitors&subtype=lcd&model_cd=LS22TWHSUV/ZA

‎T220 22'' LCD 2ms 1:20000 DVI WideScreen‎

ויש גם את גרסאת ה:

‎T220P 22'' LCD 5ms 1:50000 DVI WideScreen‎

איזו מהן(או שתיהן?) תומכת בעניין הזה? איזו פונקציה בכלל אני אמור לחפש בכדי לדעת האם למסך ישנו חיבור מתאים? DVI?

פורסם

תראה מה שרלבנתי זה החיבורים

במקרה הזה -

Signal Input Video Signal analog RGB, DVI

Sync. Signal separate H/V, composite, SOG

Connector 15pin D-SUB, DVI-D

לא הבנתי אם יש חיבור composite או שאין ורק המסך תומך בזה

בכל מקרה תעשה בדיקה פשוטה תבדוק אם יש לך במסך 3 חיבורים עגולים -אחד אדום אחד צהוב ואחד לבן

2-זה לאודיו ואתה יכול לחבר אותם גם למערכת נפרדת ואחד לוידיאו

אם יש לך את החיבורים האלו אז כן זה תומך בלי לקנות דברים נוספים אבל החיבור הזה מאוד גרוע לLCD גם בקונסולות מיושנות ואני מדבר מניסיון

בכל מקרה זה צריך להראות בערך ככה

VideoSwitcher7.jpg

אבל אם יש לך במסך חיבור של 5 צבעים או במילים אחרות קומפוננט זה עדיף בהרבה וכדי לך במקרה כזה לקנות לPS2 קומפוננט

פורסם

אם יש לך כרטיס טלויזיה אז כן...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים