פורסם 2009 במרץ 1416 שנים כאשר אני מנסה לרשום את קובץ ה DLL ,לפי הפקודה הבאה ב- regsrv32 mshtml : RUN , אני מקבל את ההודעה הבאה :mshtml was loaded, but the dllunregisterserver entry point was not found.היתה לי בעיה עם קובץ אחר שסרב להרשם, פשוט כיוון שהיה חסר ,MSJAVA , אבל הורדתי אותו ושמתי אותו ב system32, ועכשיו הוא נרשם כמו שצריך.מה עושים עם הקובץ MSHTML שאכן נמצא בספרית SYSTEM32 ?win XP HOME SP2 IE7 תודה למשיבים.
פורסם 2009 במרץ 1416 שנים מה התקלה שאתה מנסה לסדר? למה אתה צריך לעשות רג'יסטר לDLL?העדכונים של ווינדוס לא עובדים?
פורסם 2009 במרץ 1416 שנים שכחת להוסיף.dllבסוף הקובץ בגלל זה הוא לא מוצא אותו.סינטקס נכון מאוד חשוב מקרים כאלו.
פורסם 2009 במרץ 1416 שנים לא חובה להוסיף את הסיומת עבור DLLים...במקרה הזה הופסת DLL לא תעזור, הMSHTML לא נרשם גם אם תוסיף לו DLL.מה הבעיה בדיוק שגורם לך לנסות לרשום MSHTML?
פורסם 2009 במרץ 1416 שנים מחבר לגבי התקלההאינטרנט אקספלורר קופא ומסרב להסגר כראוי .רק אחרי אילוץ הוא נסגר יחד עם הודעת שגיאה.עידכונים בסדר גמור (הכל מעודכן) נקי מוירוסים ורוגלות .היתה בעיה עם קובץ MSJAVA שלא נרשם אבל השלמתי אותו-היה חסר .עכשיו יש את הבעיה הזאת ועדיין האינטרנט קופא.איך גורמים לו להרשם כמו שצריך ?תודה על התגובות...
פורסם 2009 במרץ 1416 שנים יבגני, אתה סתם נופל על טעות בהקלדה, הרי אם באמת זה היה regsrv32, היתה מתקבלת שגיאה שלא נמצאה פקודה זו, ולא הודעה של regsvr32 בניסיון רישום mshtml.mshtml was loaded, but the dllunregisterserver entry point was not found.שתי הטעויות שהערת עליהן, לא טעויות באמת. :s05:
פורסם 2009 במרץ 1416 שנים מחבר כן, הקלדתי regsvr32 mshtml.dll -זה אותה הודעה כפי שהזכרתי בהתחלה.אלו שאר הפקודות שהכנסתי ב CMD regsvr32 Urlmon.dllregsvr32 Shdocvw.dllregsvr32 Msjava.dllregsvr32 Actxprxy.dllregsvr32 Oleaut32.dllregsvr32 Browseui.dllregsvr32 Shell32.dllועכשיו הכל תקין עם אלו.רק הקובץ הזה נותן הודעה mshtml was loaded, but the dllunregisterserver entry point was not found.בקיצר, האם אצלכם הקובץ הזה כן נרשם?
פורסם 2009 במרץ 1416 שנים אצלי mshtml גם לא נרשם, עם אותה הודעה.אבל מה שהייתי מציע לך לנסות, אם עדיין לא ניסית, זה לבטל את כל הActiveXים בIE ולראות אם הוא עדיין קופא.אם הוא לא קופא כאשר ActiveXים מבוטלים, תפעיל אחד אחד עד שהתופעת הקפיאה תחזור, ואז תדע מה גורם לקפיאות.
פורסם 2009 במרץ 1416 שנים תוציא dump של האקספלורר, אולי זה יגלה משהו.אתה משתמש בכל מיני toolbars למיניהם? נסה לבטל אותם ולראות אם התקלה חוזרת.
פורסם 2009 במרץ 1516 שנים מחבר כיצד מוציאים dumpe ל IE7 ? לגבי ביטול הACTIVE X -קשה לעשות את זה כי אני לא יודע מתי האינטרנט אקספלורר יתקע, אין זמן מוגדר.בכל מקרה, אני חושב ש ADOBE FLASH PLAYER עושה בעיות . הסרתי והתקנתי מחדש (אין ברירה) ועדיין אותו הדבר.[br]פורסם בתאריך: 15.03.2009 בשעה 09:27:43איך מוציאים DUMPE לאקספלורר?
פורסם 2009 במרץ 1516 שנים אם אתה בטוח שהבעיה היא בפלאש.. תתקין אותו מקובץ התקנהhttp://fpdownload.macromedia.com/get/flashplayer/current/licensing/win/install_flash_player_10_active_x.exeולא דרך הדפדפן כמו שזה מחייב לעשות באתר של ADOBE למי שמשתמש בIEזה יפתור לך את הבעיה אם באמת הפלאש הוא הבעיה.
פורסם 2009 במרץ 1516 שנים מחבר עשיתי את זה -עדיין אותה הבעיה.אם אני פותח כמה לשוניות ומנסה לסגור את האקספלורר הוא ניתקע .ואחר כך צריך לאלץ אותו להסגר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.