עבור לתוכן

חוות דעת על מפרט - תקציב עד 3800 ש"ח

Featured Replies

פורסם

-איפה בדיוק ראית שרשמתי שספקי HEC ג'נריים?

-אתה כן רשמת שEZCOOL טוב יותר מאנרמקס, או שלא קראתי נכון

וחוץ מזה אפשר לקחת ספק אחר למשל של EZCOOL

450 וואט ואחריות 3 שנים יותר טוב מזה ששמת

-

כרטיס מסך HD4850/9800GTX כל אלה צריכים לפחות ספק כוח איכותי של 550 על מה מדבר בכלל

אתה רשמת שצריך לפחות ספק כח איכותי של 550, למה ספק כח איכותי של 450 לא יחזיק?

-אני לא רואה פה אף טעות שעשיתי ולא הטעתי אחרים :nixweiss: .

וזה שאתה הרכבת מאות מפרטים ואף אחד לא בא בטענות זה לא הופך אותך לגאון לתשומת לבך ובלי להעליב .

אני מציג פה עובדות, ומנסה להראות לך שאתה זה שטועה בעניין הספקים. זה שאני מרכיב מפרטים לא אומר שאני גאון, אבל לפי מה שראיתי בדיון או שאתה ילד קטן או שאתה אחד שכבר ברור שבחלק מדבריו טעה, ובמקום לחקור ולבדוק לפני שאתה מגיב, ישר בא בדברים ש"חושב שיש לך ידע עליהם". בפורום הזה מרכיבים ומתקנים מפרטים, לא נותנים חוות דעת ככה סתם משום שהם לא יעזרו בכלום.

אני לא מתכוון להמשיך עם הדיון הזה הוא סטה לגמרי ממסלולו, חבל שאתה מתעלם מלהקשיב ולחקור קצת לגבי הנושא, כי זה רק יעזור לך. לכן לסיכום, המפרט ההתחלתי שלך בסדר- אם אתה מתעקש עליו- לך עליו.

פורסם
  • מחבר

-איפה בדיוק ראית שרשמתי שספקי HEC ג'נריים?

-אתה כן רשמת שEZCOOL טוב יותר מאנרמקס, או שלא קראתי נכון

-אתה רשמת שצריך לפחות ספק כח איכותי של 550, למה ספק כח איכותי של 450 לא יחזיק?

-אני לא רואה פה אף טעות שעשיתי ולא הטעתי אחרים :nixweiss: . אני מציג פה עובדות, ומנסה להראות לך שאתה זה שטועה בעניין הספקים. זה שאני מרכיב מפרטים לא אומר שאני גאון, אבל לפי מה שראיתי בדיון או שאתה ילד קטן או שאתה אחד שכבר ברור שבחלק מדבריו טעה, ובמקום לחקור ולבדוק לפני שאתה מגיב, ישר בא בדברים ש"חושב שיש לך ידע עליהם". בפורום הזה מרכיבים ומתקנים מפרטים, לא נותנים חוות דעת ככה סתם משום שהם לא יעזרו בכלום.

אני לא מתכוון להמשיך עם הדיון הזה הוא סטה לגמרי ממסלולו, חבל שאתה מתעלם מלהקשיב ולחקור קצת לגבי הנושא, כי זה רק יעזור לך. לכן לסיכום, המפרט ההתחלתי שלך בסדר- אם אתה מתעקש עליו- לך עליו.

תקשיב לי ותקשיב לי טוב קודם כל אני לא ילד קטן ואני מגדל אותך וכנראה אתה ילד קטן והזוי גם , תאמין שחקרתי ובדקתי ואני לא סתם אומר את זה .

כרשמתי שצריך ספק כח איכותי של 550 לפחות זאת הייתה שגיאת כתיב כי התכוונתי ל 500 ולא שללתי את ה 450 אבל אתה רשמת 405 , ואתה בא אומר שספק של 380 יחזיק מערכת כזאת איזה בולשיט מה אתה חושב שזה פנטיות 4 .

מי ביקש ממך לתקן את המפרט אה ? אתה הרסת אותו להוריד למעבד 7400 זה תיקון איזה בולשיט וחוץ מזה אף לא ביקש ממך היית חוסך לעצמך בושות אם לא היית מגיב .. זה מה שיש לי להגיד , אתה כבר בפעם השניה אומר שאתה לא מתכוון להמשיך עם הדיון הזה אז אל תמשיך כי אני גם לא בא לי להמשיך כנראה אתה לא עומד במלה שלך

פורסם

500W ממש לא נחוץ

הטומאהוק נהדר ויחזיק בכיף כרטיסים שלוקחים 80W כמו ה9800GT שאתה רוצה (אפילו HD4850 שלוקח 115W בכיף הוא יחזיק).

אני אישית ערכתי בדיקות רבות ואני לא היחיד, בעזרת כליי מדידה רבים ניתן למדוד את רמת הצריכה של מחשבים והם לא כמו שהם נראים.

אתה מתבקש לשמור על תרבות דיון נאותה כי יש פה אנשים שמקדישים את כל הזמן שלהם רק בשביל לעזור למשתמשים ולא להציק כדבריך.

אתה יכול להגיד לי במפורש למה אתה לא רוצה לרדת למעבד כמו E7400? (מה חסר לך בו?)

פורסם

אתה מתבקש לשמור על תרבות דיון נאותה כי יש פה אנשים שמקדישים את כל הזמן שלהם רק בשביל לעזור למשתמשים ולא להציק כדבריך.

אחזק. צורת ההתבטאות שלך כבר לא נועמת לאף אחד והעמוד הופך לויכוח המוני על ספקים. קבל את העובדות הבדוקות והמוכחות!

התייעץ באשכול על ספקים. מומחים למפרטים ויועצים בחנויות מכל הארץ נמצאים פה כדי לעזור ולא להתווכח עם ילד שעוד לא סיים ו'.

זה מובן. למה? - - -

אין סיכוי לרדת ל E7400 , חוץ אני חושב פשוט לשנות את המסך ל סמסונג 953BW 19'' LCD 2ms 1:8000 DVI WideScreen

ואז במה שנשאר אוסף עוד 2 ג'יגה זכרון . כי מההתחלה חשבתי לשים 4 ג'יגה זכרון . כי אני מתכוון להתקין במחשב ויסטה 64 ביט . ולגבי המאזר אני מעדיף את מה ששמתי עדיף מארז פשוט .

ממתי מתחילים משפט ב'כי'............?

פורסם

בשביל לעשות קצת סדר בעניינים- הטומאהוק של אנרמקס מחזיק 9800GT עם E7400/8400 בלי שום בעיה, ועם רזרבות. גם 4850 הוא יחזיק אם צריך, ולא בצורה "גבולית". אשמח לדעת מאיפה אתה שולף את בליל השטויות שאני רואה בכל פוסט שלך, ועל מה אתה מבסס אותן.

ההבדל בין E7400 ל 8400 לא קיים במשחקים, ואלא אם אתה צריך וירטואליזציה- אני לא רואה סיבה ממשית ללכת על 8400.

King2007, אם אתה כל כך בטוח שאתה צודק וכולם טועים, למה פתחת את הת'רד הזה בכלל? ציפית שכולם יסכימו חד משמעית עם מה שאתה אומר ויגרמו לך להרגיש טוב יותר לגבי הדעה שלך? המציאות לא עובדת ככה.

ובנוסף-

תקשיב לי ותקשיב לי טוב קודם כל אני לא ילד קטן ואני מגדל אותך

......אתם גרים באותו בית/יש ביניכם קשר שאנחנו צריכים לדעת עליו?

פורסם
  • מחבר

אחזק. צורת ההתבטאות שלך כבר לא נועמת לאף אחד והעמוד הופך לויכוח המוני על ספקים. קבל את העובדות הבדוקות והמוכחות!

התייעץ באשכול על ספקים. מומחים למפרטים ויועצים בחנויות מכל הארץ נמצאים פה כדי לעזור ולא להתווכח עם ילד שעוד לא סיים ו'.

זה מובן. למה? - - -

ממתי מתחילים משפט ב'כי'............?

אתה ממש חתיכת חוצפן אתה יודע ? אני מגדל אותך ואני יכול להיות אבא שלך יא ילד כאפות כמוך שעוד לא סיים כתה ד' . עאלק צורבת התבטאות חחח יא חתיכת מפגר , אם צורת ההתבטאות שלי לא נועמת לך כמו שאתה טוען אז אל תגיב ותשתוק ושב בשקט עדיף הבנת ? ותחפש את החברים שלך אם יש .

" מומחים למפרטים ויועצים בחנויות מכל הארץ נמצאים פה " חחח כאלו בוא נגיד שאתה צודק ואנשים כאלה נמצאים פה אז מה מעניין לי את התחת ! סתם אנשי מכירות שלא מבינים כלום ורוצים למכור את הסחורה ויש הרבה אנשים תמימים ודבילים כמוך שהאמינו ל " יועצים " של החנויות ובסוף קיבלו מערכת בלתי מאוזנת ודפוקה ! עאלק יועצים , זה מובן יאללה לך תשחק מחבואים[br]פורסם בתאריך: 14.03.2009 בשעה 15:37:53

בשביל לעשות קצת סדר בעניינים- הטומאהוק של אנרמקס מחזיק 9800GT עם E7400/8400 בלי שום בעיה, ועם רזרבות. גם 4850 הוא יחזיק אם צריך, ולא בצורה "גבולית". אשמח לדעת מאיפה אתה שולף את בליל השטויות שאני רואה בכל פוסט שלך, ועל מה אתה מבסס אותן.

ההבדל בין E7400 ל 8400 לא קיים במשחקים, ואלא אם אתה צריך וירטואליזציה- אני לא רואה סיבה ממשית ללכת על 8400.

King2007, אם אתה כל כך בטוח שאתה צודק וכולם טועים, למה פתחת את הת'רד הזה בכלל? ציפית שכולם יסכימו חד משמעית עם מה שאתה אומר ויגרמו לך להרגיש טוב יותר לגבי הדעה שלך? המציאות לא עובדת ככה.

ובנוסף-......אתם גרים באותו בית/יש ביניכם קשר שאנחנו צריכים לדעת עליו?

תקשיב זה יחזיק אבל זה יעשה בעיות וזה בדוק אצל מאות אנשים לא רק אני אומר את זה וזה לא שטויות כמו שאתה טוען , אין אף אחד בעולם שצודק בכל דבר ואל תדבר בשמי ולא ציפיתי שכולם יסכימו , רק רציתי לקבל חוות דעת אם המפרט טוב וכבר מאות אנשים אמרו שהמפרט מצויין וגם פה , ותאמין לי אני מרגיש מצויין לגבי הדעות שלי בלי הציפיות של אף אחד . :lol:

פורסם

כבר הרכבתי עשרות מערכות עם מעבדים מ E5200 עד E8400 ו 9800GT על ספק 420W של קולרמאסטר, שמבחינת אמפרים על ה 12 וולט מציע פחות ממה שהאנרמקס מציע.

אותן מערכות עובדות בלי שום בעיה, אז אני שוב שואל-

מאיפה הביסוס לגיבובי השטויות שאתה פולט לדפי הפורום ללא הפסקה? הוכחה מוצקה אחת שספק כזה לא מחזיק מפרט כזה, ואני מודה אתה צודק, ושולח לך פרחים וגלידה הביתה.

נ.ב- אתה אוהב להזכיר "מאות אנשים" אבל לא מסוגל לתת דוגמה אחת.

ואם אתה צריך לשאול "מאות אנשים" לגבי מפרט כלשהו שאתה תוהה לגביו, זה מראה על פיקפוק שלך עצמך ב "ידע" שלך עצמך.

פורסם
  • מחבר

כבר הרכבתי עשרות מערכות עם מעבדים מ E5200 עד E8400 ו 9800GT על ספק 420W של קולרמאסטר, שמבחינת אמפרים על ה 12 וולט מציע פחות ממה שהאנרמקס מציע.

אותן מערכות עובדות בלי שום בעיה, אז אני שוב שואל-

מאיפה הביסוס לגיבובי השטויות שאתה פולט לדפי הפורום ללא הפסקה? הוכחה מוצקה אחת שספק כזה לא מחזיק מפרט כזה, ואני מודה אתה צודק, ושולח לך פרחים וגלידה הביתה.

נ.ב- אתה אוהב להזכיר "מאות אנשים" אבל לא מסוגל לתת דוגמה אחת.

ואם אתה צריך לשאול "מאות אנשים" לגבי מפרט כלשהו שאתה תוהה לגביו, זה מראה על פיקפוק שלך עצמך ב "ידע" שלך עצמך.

כן כן בלי שום בעיה חח .. עוד תגלה אותם אחרי שנה , אתה מדבר שטויות ! קודם כל בוא נתקן את הדברים אני לא אמרתי לא יחזיק , אני אדייק הוא יחזיק אבל לא להרבה זמן ולגבי הוכחות אני לא חייב לך כלום את זה אתה יכול לבדוק לבד .

יא מסכן אחד אני לא שאלתי אף אחד וסה"כ הכל הצגתי את המפרט הזה בפורום הזה ובפורום אחר וגם בפני אנשים שאני מכיר במציאות .. שנמצאים בתחום שנים עם הרבה ניסיון יותר ממני וממך והרכיבו מאות מערכות בפועל ולא כמוך באינטרנט חחח ! אתה ממש אידיוט אני מתייעץ ולא שואל וחוץ מזה מה שהציעו לי פה הוא לשנות את המסך וזה נכון וגם להרחיב את הזכרון את הדברים האלה אני מסכים אבל השאר בולשיט , אתה ממש דביל ותופס אותי במלה חח כשאמרתי " מאות "

אז לא באמת אני מתכוון זאת בעיה שלך שאתה לא מבין את המשמעות המטאפורית של המלה , הכוונה להרבה אנשים ... הבנת ילד יאללה לך תקנה לך גלידה

פורסם

king2007 - את השפת רחוב שלך תשמור למקומות אחרים. שלום ולא להתראות.

ננעל.

פורסם

^

תודה!

כרגע חזרתי מת"א ובאמת שלא היה לי כוח להתעסק עם הילד החצוף כאן. :bash:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים