עבור לתוכן

PRIME95 נכשל אחרי החלפת מאוורר למעבד - למרות ירידת טמפ'

Featured Replies

פורסם

שלום,

החלפתי לOCZ VENDETTA 2 מקירור אחר, העליתי את המחשב והטמפ' ב-REALTEMP היו 22 מעלות, ירידה של 20 (!!) מהקירור הקודם.

המעבד, E6600 באוברקלוק ל-3.3GHZ, 1.65V

רציתי לראות מה הטמפ' במאמץ, אבל PRIME95 נכשל אחרי כמה שניות

אחרי כמה רסטרטים וביטול האוברקלוק בהדרגה, אני משום מה כרגע על 35 מעלות.

זה היה נראה כאילו כל צעד שעשיתי להפחית עומס מהמעבד, רק גרם לו להתחמם יותר.

כרגע הוא על 1.4V במהירות סטוק, ו-PRIME נכשל בערך איך שאני לוחץ על הכפתור התחלה.

משהו ממש דפוק פה....

המתח בסדר, הטמפ' בסדר, איזה סיבה יש לו להיכשל?????

תודה למי שעוזר!

פורסם

איזה טסט אתה עושה עם Prime?

ותחזיר אותו ל Stock ותראה עם Prime עדיין נכשל

פורסם

טמפרטורה בודקים בזמן עומס, לטמפרטורה ברגיעה כמעט ואין משמעות לגבי אוברקלוקינג.

פורסם
  • מחבר

אני יודע, בדקתי טמפ' בזמן עומס, באמת לא ציינתי - 40-50 מעלות

והחזרתי כבר לסטוק ופריים עדיין נכשל.

אבל!!

משום מה היו לי בעיות גם עם הסאונד (איזה כיף לי) ועברתי רגע ללינוקס, שם הכל היה בסדר

חזרתי לווינדוס, ופתאום הטמפ' חזרה ל-24 במנוחה, ופריים רץ איזה כמה דקות והטמפ' עלתה ל-37

אני לא מבין מה הולך פה

אני כמובן אשאיר את זה בלילה...

וואלה לא יודע מה הלך פה...

פורסם

כנראה סתם "שיגעון" של המערכת..תבדוק שהכל מהודק ולא רופף במערכת..ואם המערכת לא מתחממת והיא בסטוק ועדיין נכשלת בPRIME זה לא בעיה בקירור..

פורסם

המעבד, E6600 באוברקלוק ל-3.3GHZ, 1.65V

1.65v הגזמה פראית במתח למעבד שנמצא על קירור אויר.

תבדוק באמת שהרכבת את המערכת חזרה כמו שצריך. אם PRIME עדיין נכשל בסטוק תתחיל לבדוק את הזכרונות, אני מאוד מקווה שהמעבד בסדר לאחר ההתעללות הראשונית שביצעת בו.

פורסם

אם אני זוכר נכון הQ6600 מורכב משני E6600 וכמובן מיצר הרבה יותר חום באופן טבעי.

לOC של 3.3GHZ הQ6600 צריך באיזור ה1.4V מקסימום 1.45V או במקרה של המעבד הגרוע ביותר בעולם 1.5V.

1.65V זה כבר נהיה מסוכן לבריאות המעבד בטווח המידי.

וכל זה למעבד שמורכב משני מעבדי E6600 (שצורכים יותר חשמל ומייצרים יותר חום), ככה שאין מצב שאתה צריך כמו או יותר ממנו.

פורסם
  • מחבר
1.65v הגזמה פראית במתח למעבד שנמצא על קירור אויר.

זה היה בהתייעצות עם מומחה פה בפורום, כי נפלתי כנראה על מעבד לא משהו והוא לא היה מוכן להיות יציב ב-3.3, שזה תדר לא כזה גבוה למעבדים האלה לפי מה שהבנתי.

בכל מקרה, כרגע הוא על סטוק, פריים נכשל אחרי שעתיים, טמפרטורות טובות במנוחה ובמאמץ.

יכול להיות שהמעבד פשוט נדפק? אין לי בעיה לקנות חדש אם קרה משהו, אני רק צריך לדעת מה להחליף

פורסם

איזה PRIME הרצת?

פורסם

זה היה בהתייעצות עם מומחה פה בפורום, כי נפלתי כנראה על מעבד לא משהו והוא לא היה מוכן להיות יציב ב-3.3, שזה תדר לא כזה גבוה למעבדים האלה לפי מה שהבנתי.

בכל מקרה, כרגע הוא על סטוק, פריים נכשל אחרי שעתיים, טמפרטורות טובות במנוחה ובמאמץ.

יכול להיות שהמעבד פשוט נדפק? אין לי בעיה לקנות חדש אם קרה משהו, אני רק צריך לדעת מה להחליף

אם הכול על סטוק, והרצת את הבדיקה Blend יכול להיות שהיזכרונות תקולים, על מנת לשלול זאת תריץ בדיקה של Memtest86+

פורסם
  • מחבר

PRIME95

In-place large FFTs (חום מקסימלי וכו')

אני אבדוק MEMTEST בכל מקרה כשאני אוכל

חוץ ממעבד וזכרונות, מישהו חושב שזה אולי לוח אם?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים