עבור לתוכן

האם הספק שיש לי יחזיק את השדרוג שאני עושה?

Featured Replies

פורסם

הספק במפרט שלי.כיום מחזיק את המערכת הנוכחית מצויין.אני הולך לשדרג כנראה למעבד E8400 ,ללוח גיגהבייט EP43-DS3 וזכרון OCZ 4GB 800 MHZ

מה אתם אומרים? האם הספק שלי יחזיק?

פורסם

לעניות דעתי יחזיק. אני לא יודע לאיזו סדרה בדיוק המעבד הנוכחי שלך שייך, אבל בכל מקרה הוא דורש לפחות את אותו ההספק כמו ה8400 - והרכיבים האחרים זניחים בהקשר הזה.

יש לי שאלה אחרת - למה בדיוק אתה מתכוון להחליף את הזכרונות? אלא אם מתוכנן OC, לא תצמח לך שום תועלת מההחלפה הזו.

פורסם
  • מחבר

יכול להיות שאני אעשה OC בעתיד (שאני אלמד איך עושים!)כרגע אני לא עושה OC.מה אתה אומר לגבי השדרוג הזה,זה אמור לשדרג לי את המערכת בצורה יפה לא? אני רוצה שהמחשב ירוץ חלק ויטוס כמה שיותר.

פורסם

אם אתה מתכוון לעשות OC אולי, בעתיד אני מציע שתשאר עם הזכרונות הקיימים.

יתרה מזאת - אם אתה מחפש לשפר ביצועים במשחקים, אתה ממש לא בכיוון הנכון.

פורסם

עם OC אין מצב הוא יקרוס, כי גם ככה הוא 350W שזה גבולי +- אבל הוא גם לא של החברה הכי טובה בוא נאמר (FSP הם בסדר לא יותר מזה), ככה שזה לא ההספק האמיתי שלו (מה שכתוב עליו זה פחות במציאות) ועם OC אין בכלל סיכוי...............

את רוצה המלצה לספק אחר?

פורסם

amitshental, בוא ננסה להבין ביחד:

יש לו כרגע מעבד 4600 X2. הגרסה החסכונית יותר שלו היא בעלת מעטפת של 65W. הגרסה החסכונית פחות - 80 ומשהו.

ואיזה מעטפת יש ל8400? מפתיע, אבל גם היא 65W - אמנם הוא חזק יותר, אך הוא גם מיוצר בתהליך מתקדם יותר.

לאור העובדות הנ"ל - מה הנקודה שלך בדיוק?

פורסם

ה-OC מעלה אותו בכיף ובקלות לכ-85W

פורסם

מכיר את הביטוי "כשנגיע לגשר נעבור אותו"?

לא מדובר על OC כרגע. בשביל משהו שאולי יעשה בעתיד ואז אולי יעשה בעיות - אין שום סיבה להחליף ספק שבינתיים יתפקד מצויין, בדיוק כמו שאין סיבה להחליף בינתיים את הזכרונות.

פורסם

עדיין צריך להספיק, הFSP 350W הוא ספק מפתיע.

פורסם
  • מחבר

טוב תודה על התגובות.אני מגבש בינתיים החלטות לגבי השדרוג הזה שכנראה יהיה רק מעבד ולוח אם,ספק כרגע אני לא מחליף כי אני בהחלט מניח שהוא יחזיק גם את השדרוג הזה יפה אין לי ספק בכך.אני רוצה לקוות שעם מעבד E8400 והלוח לא אצטרך OC כדי להגיע לביצועים יותר טובים מאשר היום.

אם אתם אומרים שגם עם הזכרונות האלה אפשר להשאר אז אני מניח שאתם צודקים.עכשיו אני מתחיל לחפש הצעות מחיר לחנויות באזור שלי לגבי שילוב לוח+מעבד תודה רבה לכם. :hi:

פורסם
  • מחבר

ובכן נראה לי התחלתי את השדרוג המיוחל בצד שמאל :pissed:

החלפתי היום את הלוח+המעבד וכחזרתי מהחנות אחרי הרכבה.הפעלתי את המחשב והתחלתי להתקין XP המחשב קפא בזמן התקנת התקנים.לאחר מכן הפעלתי עוד פעם ואז קיבלתי הודעה על המסך שלBIOS RECOVERY היו מלא נקודות ואז המחשב נכבה ואחרי כמה שניות נדלק שוב וחוזר חלילה....אתם חושבים שהלוח דפוק או שהספק באמת קורס במצב רגיל?

כל כך מעצבן,כל כך חיכיתי כבר לשדרג אוף!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים