פורסם 2009 במרץ 1316 שנים שלום,רציתי לדעת מה הסיכויים שרשת באג מוכרים Xbox elite עם 65NM?אני מעוניין לקנות את גרסאת ה Elite - אבל חשוב לי מאד עניין ה 65NM.תודה רבה מראש!
פורסם 2009 במרץ 1316 שנים אני לא חושב שיש כבר הרבה קונסולות היום בשוק שהן לא 65 NM אבל אתה תמיד יכול לבדוק על הקופסא אם זה 65 או לא
פורסם 2009 במרץ 1316 שנים מחבר הי - תודה,העניין שאין להם את זה במלאי והם צריכים להזמין במיוחד, אם אני אזמין מראש אני רוצה להיות בטוח שאני לא נדפק.ה Premium שלי החזיק שנתיים ומת אתמול.
פורסם 2009 במרץ 1316 שנים מחבר ראיתי שיש מקומות (באינטרנט) שמוכרים בזול יותר, אני פשוט מעדיף את באג כי לי אישית יש נסיון טוב איתם.
פורסם 2009 במרץ 1316 שנים הי - תודה,העניין שאין להם את זה במלאי והם צריכים להזמין במיוחד, אם אני אזמין מראש אני רוצה להיות בטוח שאני לא נדפק.ה Premium שלי החזיק שנתיים ומת אתמול.יש מדריכי תיקון ברשת אולי תצליח לתקן לבד בזול ודרך אגב למה דווקא עלית ? אם יש לך כבר פרימיום אתה יכול לקנות ארקיד ולחבר לו את הארד דיסק של הפרימיום היום אין אבדלים חוץ מהצבע והארד דיסק בין הדגמים
פורסם 2009 במרץ 1316 שנים מחבר הי,מעניין, לתקן לבד אני לא חושב שאני אצליח - אבל מה שאתה אומר לגבי הארקייד נשמע כמו פתרון טוב!תודה רבה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.