פורסם 2003 ביולי 2322 שנים לדוגמא : הלוח של Chaintech שכולל כרטיס מסך, אבל לוקח מהזיכרון.למערכת משרדית: האם עדיף כרטים מסך (Innovision GF4 64MB + פחות זיכרון(למשל 256MB במקום ה - 512 שהוצע במפרט ?מה יעבוד טוב יותר ?האם ה - Chaintech יקצה רק 64 מגה למסך וכל השאר לעיבודים האחרים (כלומר יותר זיכרון סה"כ) ?
פורסם 2003 ביולי 2322 שנים אני אישית הייתי מעדיף פחות זיכרון וכרטיס מסך בסיסי כמו Radeon7500 (אם כי לאו דווקא Innovision שזכורים לרעה..).. פשוט לא מאמין יותר מדי בכרטסי OB..תלוי ת'אמת בצרכי המחשב..
פורסם 2003 ביולי 2322 שנים בלוח עם כרטיס מסך OB בעל 64MB, כמות הזיכרון הזאת תוקצה מהזיכרון הפיזי שעל הלוח.כל השאר ישאר למערכת עצמה.אם השימושים הם רק לדברים שלא צורכים כרטיס מסך חזק אז אין סיבה לא לקחת את זה... זה הכי זול ומשתלם.
פורסם 2003 ביולי 2522 שנים אם זה לעבודה משרדית אין צורך לקחת בנוסף כרטיס מסך עליך לזכור כי כמות זכרון גדולה כמו ה 512 תספק לך מהירות שכן כל תוכנה שאתה עובד עליה חייבת להיות על הזיכרון הראשי וכאשר אתה מבצע גישה לתוכנה שה page שלה לא נמצא על הזיכרון הראשי מערכת ההפעלה צריכה להביא אותו מה hdd ובכך אתה מבזבז 1/4 מילון גישות לזיכרון המהיר.לכן אם אתה לא משחק הרבה וזה לא כל כך מעניין אותך אין לך מה לקחת כרטיס מסך (מה שיש על הלוח יספק אותך )
פורסם 2003 ביולי 2522 שנים מחבר תודה על העצות.בלוח של Chaintech 7NIF2 (שכרטיס המסך בו מגיע OB )האם אוכל להוסיף מאוחר יותר, במידה ושימושי המחשב ישתנו, כרטים מסך רגיל ?
פורסם 2003 ביולי 2522 שנים כן (One universal-AGP slot for both 4X/8XAGP )יש כאן את כל המפרט של הלוחhttp://www.chaintechusa.com/tw/eng/product_spec.asp?MPSNo=13&PISNo=15
פורסם 2003 ביולי 2522 שנים מחבר תודה רבה.תיכף אני שולח מפרט של מחשב קומפלט.אשמח אם תגיבו.שבת שלום לכולם.
פורסם 2003 ביולי 2522 שנים שמע השאלה לאיזו עבודה משרדית זו???זה ל Word\Excel\Accessאו ל 3Dstudio maxוחבריו???תלוי....גרפיקה אז כרטיס מסך...יישומים זיכרון.
פורסם 2003 ביולי 2522 שנים מחבר ל- Word וכאלואם תהיינה דרישות נוספות - אקנה לו כרטיס בנוסף, ואג'מפר את הלוח.
פורסם 2003 ביולי 2522 שנים אני מאמין שבלוח של ציינטק אפשר לבחור את כמות הזיכרון שמקצים לכרטיס, 16,32,64...אם תשים את זה על 16 זה גם יחסוך כסף וגם זיכרון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.