עבור לתוכן

מדד החויה בויסטה

Featured Replies

פורסם

פעם הייתה לי ויסטה במחשב ומדד החויה שלי היה על 5.3 או 5.6 לאחר כמה זמן עברתי לxp ועכשיו שוב חזרתי לויסטה,ומדד החויה שלי ירד ל 4.8 האם זה הגיוני?

מה יכול לגרום לירידה שכזו? הירידה היא בזכרונות לםי המדד חויה כל שאר המדדים לא ירדו

פורסם

בפעם השניה החוויה פחות חזקה... :xyxthumbs:

פורסם

בפעם השניה החוויה פחות חזקה... :xyxthumbs:

:lol: :lol: :lol:

בדיחה טובה.

אני מניח שמדד החוויה הכוונה למספר הטיפשי שהויסטה נותנת לחלקי המחשב כאילו זה היה מדד ביצועים.

זה באמת לא צריך להטריד אותך, אין לזה שום השלכות.

למה, מה, איך, מדוע... תשמור את השאלות האלה לבדיקות ביצועים אמיתיות.

הקישקוש של ויסטה נועד כדי לדעת באופן כללי מאוד אם המחשב שלך מסוגל להריץ יותר מהמינימום, וזה הכל.

אתה רוצה לבדוק ביצועים של זכרונות תעשה את זה עם תוכנה אמיתית, ואז תשווה מול אנשים עם מחשבים דומים.

פורסם

אולי משהו השתנה בביוס

תבדוק את התיזמונים והמהירות של הזיכרונות

אולי גם המחשב היה ב-OC

פורסם

גם אצלי קרה משהו משונה, אבל אני לא ממש מתייחס לזה ברצינות:

מדד החוויה היה 5.2, ולאחר שעשיתי OC קטן, בדקתי שוב, את מדד החוויה, והוא עלה ל- 5.3

החלטתי מתי שהוא, לבטל את ה- OC, ולאחר בדיקה נוספת של מדד החוויה, מצאתי שהוא לא חזר ל- 5.2, אלא נשאר ב- 5.3;

המסקנה שלי היתה, שאכן אין משמעות למדד החוויה, מלבד , כפי שאמר מישהו כאן קודם, הבדיקה באה לציין את יכולת המחשב להתמודד עם מערכת ההפעלה וכול מה שמסביב לה.

פורסם

זה כולה בנץ' בסיסי שהוסיפו כדי שאנשים שאין להם זין לקנות תוכנות בנצ'ינג יקבלו מושג של כמה טוב המחשב שלהם.

פיצ'ר קטן וחמוד.

פורסם

אני שמתי לב שהדירוג שהוא נותן לרכיבים מסוימים הוא לא מאד מתוחכם, לדוגמא פנטיום 4 ישן 2.8/3GHZ קיבלו 4.2 בציון המעבד וPENTIUM D 2.8GHZ קיבל 3.1 בלבד.

מה שכן לגבי OC, הוא כן העלה בכולם, ולגבי כ.מסך, שינוי דרייבר לפעמים גם שינה ב0.1 את התוצאה.

פורסם
  • מחבר

הכל חזר לקדמותו אני שוב על 5.6 ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים