פורסם 2009 במרץ 1216 שנים האם הפעלת המשולש הזה מורידה ביצועים במשחקים? או שמה ברגע שנפתח משחק היישומים האלו נעצרים?
פורסם 2009 במרץ 1316 שנים בקשר לדרים לא יודע, לא ניסיתי. מה שכן, ה AERO והבאר נסגרים ברגע שיש מחסור בזכרון \ כח עיבוד, ומועלים מחדש ברגע שהוא מתפנה. ד"א, למה אתה בכלל משתמש בדרים הזה? סתם עושה כאב ראש כשהמסך כל הזמן זז
פורסם 2009 במרץ 1316 שנים הדרים נכבה בזמן משחק/סרט...אצלי העשן זז מגניב.....[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 במרץ 1316 שנים מחבר ^לא קיבלתי אותו באף עידכון...זה משו שהורדת נכון?אתה יכול בקשה לשלוח קישור?
פורסם 2009 במרץ 1316 שנים האם אני אוהב את חברה שלי ? האם אני חושב שג'חנון זה טעים ? תכנס למשחק, תבדוק....
פורסם 2009 במרץ 1316 שנים שחק אם fraps ותבדוק איך זה בכל מצב .ובקשר לג'חנון :אני אוהב ג'חנון יש בעייה ?
פורסם 2009 במרץ 1316 שנים מחבר ^ גם אני מת על ג'חנון ולמה שלמישו תיהיה בעיה עם זה? וגם אני אוהב את החברה שלך יש לך בעיה עם זה? עכשיו ברצינות... מה הקשר? אותי השתיקו לשבועיים על בדיחה ממש קטנה והינה דוגמא לעוד אנשים שעושים את זה ולא נותנים אפילו אזהרה!(לא שאני אומר שצריך להביא, אין שום דבר רע בקצת הומור פה בפורום. אבל למה אותי השתיקו לשבועיים על כזה דבר?!?!?! )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.